10.6 C
Cegléd
2025. november 1. szombat
spot_img

Ceglédiek Cannes-ban

Cannes mára nem csak a filmművészet fellegvára, itt tevékenykedik a rendkívül fiatal, ám de annál kreatívabb, Jéróme De Oliviera, francia cukrász-világbajnok. „Intuitions by J” elnevezésű szalonja az édesség kedvelők és a szakemberek zarándokhelye. Az un. „nyitott műhelyt” vezető, megnyerő fiatalember szívesen konzultált szeptember elején néhány elkötelezett magyar kollégával, köztük Lajos Mary-val a ceglédi, Békebeli cukrászat szakmai vezetőjével. A „kis mester” (ahogy világszerte ismerik) arra biztatta a magyar kézműves cukrászokat, hogy használjanak szezonális minőségi, regionális alapanyagokat, kímélő konyhatechnikákkal ötvözve és így mindenki egyedi, csak rá jellemző ízvilágot képviselhet üzletében mesterfokon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Esküvői nyílt nappal debütál a Páva Kúria Rendezvényház

A Páva Kúria Cegléd egyik legkülönlegesebb és legújabb rendezvényhelyszíne...

A csóknál nem a technika a lényeg, hanem az érzések

A randizás egyik legizgalmasabb része mindig az, amikor elérkezik...

Céginformációs oldalak: melyik a megbízható forrás?

A mai üzleti világban a megfelelő információ megszerzése kulcsfontosságú...

Te is mindig fáradtan ébredsz?

Gondoltál már arra, hogy nem az alvás mennyisége a...

Hogyan biztosíthatjuk szivattyúrendszereink hosszú távú hatékonyságát?

Gondolt már arra, milyen költséges lehet, ha egy medence...