14.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Szünetben sem tétlenkedtek

A közel 30 éve kerül megrendezésre a Szilveszteri tekeverseny, ahol bárki nevezhetett akár többször is, és 5 teligurításban mutathatta meg tudását! A jó hangulatú versenyt azonos eredmény után szétdobással Zsiros Gyula nyerte meg 40 fával, 2. Kovács Imre 40 fával és 3. Madaras Endre 39 fával!

Január 5-6-án az Új Év Kupával kezdte meg a versenyzést CVSE csapata. A hazai rendezésű versenyen szép számmal, mint egy 24 négyfős csapat indult. 3 vasutas csapat mellett 9 a városi bajnokságból és 12 csapat különböző városokból ( Bp.; Miskolc; Szeged; Szolnok; Esztergom; Kecskemét; Törökszentmiklós). A kétnapos versenyen külön versenyeztek igazoltak és amatőrök, akik 120 vegyes gurításban mérték össze tudásukat.

Eredmények: Igazolt csapatban: 1. CVSE I. 2203 fa; 2. CVSE II. 2145 fa; 3. Szolnoki MÁV 2141 fa. Igazolt egyéniben:  1. Kállai Zoltán CVSE I. 585 fa; 2. Csiszár Ottó egyéni ind. 579 fa; 3. Sápi Tamás CVSE I. 579 fa.

Amatőr csapatban:  1. Mimózák “A” (Cegléd) 2123 fa; 2. Claas Hun.(Törökszm) 2112 fa; 3. Panoráma (Cegléd) 2073 fa.

Amatőr egyéniben: 1. Pintér János Mimózák “A” 586 fa; 2. Zvolenszky László Miskolc 579 fa; 3. Bézi Lajos Claas Hun. (Tszm) 567 fával.

Január második hetén rendezték meg a  11. WNBA-NBC nemzetközi A kategóriás férfi egyéni teke világranglistaverseny a BB Mentor Kft.-kupáért. A több mint 200 főt számláló versenyen 8 játékossal indult a ceglédi alakulat. A 120 vegyes gurítás Hűvös Zsoltnak sikerült a legjobbnak, ugyanis 598 fás teljesítményével a 14. helyen végzett a selejtezőben és került be a legjobb 16 közé. Utolsó napon a legjobb 16 sprint számban mérte össze tudását, ahol Zsolt  a válogatott és hazai játékost Kakkukk Leventét múlta felül és jutott a közép döntőbe. 8 között ismét egy válogatott és hazai versenyző jött. Szoros csatában ugyan, de  alul maradt a végén 2. helyen végző Karsaitól. Grtulálunk a szép eredményhez!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...