9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Hétvégi pingpong versenyek eredményei

Közel 120 induló vett részt Budaörsön március 2-3-án az országos bajnokságon ahol két ceglédi fiatal is részt vett. Bogádi Imre és Kovács Sebestyén.Közülük Bogádi Imre bravúrosan szerepelt, négyes csoportját megnyerve feljutott a 32-es főtáblára ahol is a későbbi finalista 2. kiemelt Fazekas Pétertől kapott ki.
 
21 induló részvételével zajlott a Felnőtt Férfi Amatőr Asztaliteniszverseny Cegléden 03.02-án, melynek két kategóriája is volt. Az egyikben az NB III. és Budapest I. bajnokságokban, míg a másik a Megye illetve Budapest kerületi szinten játszó asztaliteniszezők alkották.
Eredmények:
Egyéni
Megye,Budapest Kerület kategória:
3.Velkey József és Lőrinczi Károly (Szuperinfó-CVSE)
 
A Területi Serdülő Ranglista versenyen Egyeken 03.03-án Schmidt Máté (képünkön) már a párosok versenyszámában is jól játszott, nem rajta múlott az éremszerzés.Egyéniben magabiztosan nyerte 3-as csoportját, majd az egyenes kiesés következett ahol a sorsolás szeszélye folytán a szintén ceglédi Velkey Józseffel kerüt össze a 8 közé jutásért. Nyert, majd Budaörsi ellenfelét verte 3:0 ra kiegyensúlyozott játékkal.
Az elődöntőben debreceni vetélytársával is magasszintű első két játszmát mutattak be kis szerencsével fordított eredmény is születhetett volna.
Összességében ezzel a 3. hellyel reméljük elég pontot szerzett hogy a következő hétvégén zajló országos serdülő TOP 20 bajnokságon részt vegyen.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....