12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Mikor újítják fel a 311-est?

Mikor újítják fel a 311-es út Cegléd-Tápiószőlős közötti szakaszát? Mikor építik meg a körforgalmi csomópontját a 3119. és 3121. számú utaknak? – tette fel a kérdést a nemzeti fejlesztési miniszternek Korondi Miklós, Jobbik képviselő a Parlamentben március 5-én. 

– A 3-as, 31-es és 32-es sz. út felőli észak-déli irányú és vissza úton a nehéz gépkocsi forgalom oly mértékben megnövekedett, hogy a 311-es számú út – különösen Cegléd-Tápiószőlős között – mára baleset- illetve életveszélyessé vált. – adott tájékoztatást a képviselő a megsüllyedt, nyomvályús, életveszélyes útszakaszról.

Fónagy János államtitkár válaszában felhívta a figyelmet, hogy bár a 2016-ig kialakított közlekedésfejlesztési project első ütemében nem szerepelt a 311-es út felújítása, de elismeri, hogy burkolatának rossz állapota miatt indokolt lenne. 

– Ami a terhelés illeti, az útadó bevezetésének köszönhetően az említett útszakasz jelentős terheléstől fog mentesülni. – tette hozzá az államtitkár. A csomópontok kialakításával kapcsolatban Fónagy arról tájékoztatott, hogy tavaly már a Minisztérium meghirdette a balesetveszélyes csomópontok átépítésének tenderét. (Fotó: Index.hu)

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Ma 2021. évet írunk. A mai napig nincs felújítva a 311. főút. A kis falvakban a legeldugottabb utak is aszfalttal vannak burkolva. A 311. főút pedig egy igen nagy forgalmat bonyolít le. Már 2013-ban baleset-veszélyesnek mondták! Azóta eltelt lassan 8 év. Iszonyat milyen nyomvályúk vannak rajta. Csak toldozzák, foltozzák. 1-2 km-rel arrébb, Pest felé, Tápiószentmárton felé vezet egy út. Arra még a madár sem jár. Tükörsima aszfalttal borították. Akkor mindenki azt hitte azért, mert felújítják a 311. főutat és annak forgalmát oda fogják terelni……DE NEM! Miért jutott arra pénz, erre pedig nem. ??????????????

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....