10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Újra próbálkozott – Rendőrségi összefoglaló

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. március 11-én megjelent Cegléd, Szent Imre herceg úton lévő parkolóban és ott kifeszítette az egyik parkoló, lezárt állapotú személygépkocsi ajtaját. A járműből rádiós magnó előlapot, valamint pendrive-ot tulajdonított el. A lopással 25 000 forint, a rongálással 28 000 forint kárt okozott.

A fiatalember ezután újra próbálkozott és ugyanebben a parkolóban további két személygépkocsi ajtaját feszítette fel, de csak az egyikből tudott élelmiszert eltulajdonítani. A másik gépkocsiban rongálási kár keletkezett, abban nem volt elvihető érték. Az elkövető ezután a Kossuth Ferenc utcai parkolóban parkoló személygépkocsi ajtajának keretét feszítette ki, azonban a gépkocsiból nem tulajdonított el semmit. A rongálási kár 60. 000 forint. Mivel itt sem tudott elvinni semmit, ezért továbbment és a Rákóczi úton található parkolóban egy tehergépkocsi jobb első ajtajának ablakkeretét feszítette ki, de itt sem járt eredménnyel, a kocsiban nem volt érték. A gyanúsítottnak ez sem volt elég, mert hatodik alkalommal is megkísérelt egy parkoló autót feltörni, de a helyszínre kiérkező járőr tetten érte és elfogta. 

G. Alexet a ceglédi nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták majd, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Ceglédi Járásbíróság elrendelt. 

Közlekedés

Az elmúlt hét közlekedési szempontból kedvezően alakult. Illetékességi területünkön 3 közlekedési baleset helyszínén kellett intézkednie a rendőröknek.

A 405-ös számú úton anyagi káros baleset történt március 11-én a délelőtti órákban. Egy külföldi rendszámú személygépkocsi az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, azonban- feltehetően figyelmetlenségből,- nem vette észre a menetirány szerinti baloldalon, az út szélén szabályosan dolgozó közútkezelő munkásokat. Megijedt, ezért előzés nélkül akart visszatérni a saját sávjába, de nekiütközött az előtte haladó személygépkocsi vontatmányának.  

A 311-es számú úton, a ceglédi körforgalomtól kb. 300 méterre történt anyagi káros közlekedési baleset március 15-én a hajnali órákban. Egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú tehergépkocsi áthaladt a másik sávba és ott egy szabályosan közlekedő tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének ütközött. Az ütközés után az ismeretlen járművezető megállás és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről tovább közlekedett. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont igen. A rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Abony lakott területén kívül, a 40-es úton történt egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset március 16-án a délelőtti órákban. Egy személygépjármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett és egy hóbucka miatt a havas, vizes úttesten megcsúszott, majd a jobb oldalon lévő villanyoszlopnak ütközött. A gépkocsi utasát a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...