4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

20 ezer pohár pálinka

„Az a légi parádé alatt végig látszott, hogy remekül érezték magukat a vendégeink, és a sok ezer ember lelkes tapsviharral köszöntette Nádast Tamást a bemutató után, már a fesztivál területén a színpadon. Az külön érdekesség volt, hogy egy üveg saját készítésű pálinkával is meglepett, amit ezúton is köszönök, de mindannyiunk nevében mondhatom, köszönjük, hogy elfogadta a meghívásunkat és testközelből láthattuk a fizika törvényeit meghazudtoló bemutatóját” – mondta Bolyhos Zoltán, a rendező Bolyhos Pálinkafőzde tulajdonosa.

A szombat este valóban fergeteges Fergeteg Partyval zárt, DJ. Dominique és barátai éjjel 2 óráig szórakoztatták a közönséget.

A vasárnap leglátványosabb programja a késő délutáni lovagrendi felvonulás volt, akkor még senki sem sejtette, hogy a rendezvény biztosítását ellátó Polgárőrség, a rendőrség helyszínen lévő tagjai és a Bon-Sec Vagyonvédelmi Kft. munkatársai megmutathatják, alaposan felkészültek a fesztiválra. 

„A két nap alatt folyamatos kapcsolatban álltunk a Katasztrófavédelemmel és a Meteorológiai Szolgálattal. Vasárnap kora este jelezték, hogy 10 óra után vihar várható Újszilvás térségében. Az akkori előrejelzések még 70 km/órás szélről szóltak, rövid ideig úgy nézett ki, hogy félbe kell szakítani a műsort és teljesen ki kell üríteni a fesztivál területét. Ám a következő jelentés már csupán olyan szélerősségről szólt, hogy csak figyelmeztető vészjelzést kellett kiadnunk a helyszínen. Akkor több ezren tartózkodtak a fesztivál területén, a biztonsági feladatokat ellátó három egység munkatársai jelesre vizsgáztak. Zökkenőmentesen kivezették a távozókat a főbejáraton, a maradók számára megnyitották a menekülési útvonalon felállított gyülekezőket. Ezeket szerencsére nem is kellett használni, ugyan az eső eleredt, de rendben zárta kapuit a fesztivál. És sikeresen, merthogy többek között 20 ezer pohár pálinkát fogyasztottak, ezzel megdőlt az eddigi csúcs” – számolt be a biztonsági szolgálat felkészültségéről és a fesztivál új rekordjáról Bolyhos Zoltán.

Fotók az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...