11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Példás összefogás a közbiztonság érdekében

A közrend, közbiztonság fenntartása, a bűnmegelőzés rendkívül fontos tényezők egy település életében, az ott lakók alapvető szükségleteinek az egyik legfontosabb eleme.

Ezt a tényt szem előtt tartva az újszilvási Községi Önkormányzat kezdeményezésére összefogtak az újszilvási és tápiószőlősi vállalkozók annak érdekében, hogy új járőrautót kapjanak a helyi körzeti megbízottak munkájuk még hatékonyabb ellátása érdekében.

Újszilvás Község Önkormányzata és a két település mintegy 50 vállalkozója anyagi támogatásának köszönhetően több mint három millió forintos összeg gyűlt össze, melyből egy Suzuki SX4, négy kerék meghajtású autót illetve kilenc darab modern technológiával felszerelt számítógépet és monitort is vásároltak a rendőrség számára.

Az autó már májusban megérkezett Újszilvásra, a megyei rendőr főkapitány a 8. Ágyaspálinka fesztiválon vette át először a még felcímkézetlen járművet. 

A villogóval felszerelt, feliratozott és felmatricázott, már szolgálatot teljesítő gépjárművet és számítógépeket 2013. július 17-én ünnepélyes keretek között adta át jelképesen Dr. Petrányi Csaba polgármester úr, valamint Pintér János tápiószőlősi vállalkozó dr. Mihály Istvánnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének azon a vacsorán, melyet az újszilvási Önkormányzat szervezett, köszönetét kifejezve a vállalkozóknak felajánlásukért. 

A rendezvényen a megyei rendőr főkapitány is köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek a gyűjtésben, tiszta szívből gratulált a példás összefogáshoz és ígéretet tett, hogy a rendőrautó és az új eszközök segítségével továbbra is magas színvonalon fogják tartani a két település közbiztonságát.

Képes riportunk az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...