3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Jogunk van a kellemetlen szagtól mentes levegőhöz

Azért, hogy nyomatékot tudjunk adni felháborodásunknak felhívással fordulunk Cegléd város lakosságához, hogy aláírásukkal támogassák az egészséges, kellemetlen szagtól mentes légkörhöz való jogunkat. Nem a sertéstelep bezárását szeretnénk elérni, hanem azt hogy a nagy értékű Európa Uniós korszerűsítési beruházásából a tulajdonos költsön arra is pénzt, hogy a Cegléd város lakosainak többségének ne keljen ezt a kellemetlenséget egy személy és sertései miatt elviselni. Kérni fogjuk az aláírásaink alapján, hogy a hatóságok kötelezzék az üzemeltetőt olyan technológia és tisztítóberendezés bevezetésére, ami a penetráns sertéstrágya szagot a város légterében megszüntesse.

A városban több helyen szeretnénk elhelyezni aláírásgyűjtő íveket. Kérjük azon lakosokat és például üzlettulajdonosak akik ebben segítségünkre szeretnének lenni jelentkezzenek Mészáros Ivánnál a 06-30-2073-260-as telefonszámon, vagy ha személyesen szeretnék aláírásukkal mozgalmunkat elősegíteni ezt a Vörösmarty tér 6. szám alatt megtehetik. Mészáros Iván”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...