4.9 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Dobogós ökölvívó sikerek

Pásztor Erik tapasztalt, fiatal ökölvívó, így az igen erős súlycsoportos mezőnyben felvett a harcot a korábbi OB győztessel. Nem kevés bírói segítséggel 2:1-es vereséget szenvedett, a II. helyen végzett.

Payer Tamás élete első komoly versenyén vett részt, ahol a sorsolás nem igazán fogadta kegyeibe, így azonnal összekerült a 2013. évi junior bajnokkal, akitől hatalmas küzdelemben 2:1-es vereséget szenvedett. A mérkőzés közönségsikeres volt, elismerés a versenyzőnek, aki a III. helyen végzett.

Lakatos Kristóf fiatal ökölvívó. Rendkívül energikusan kezdett, kevés figyelmet fordítva a védekezésre. Az erős mezőnyben nyolcan mértek be, akik mind utánpótlás olimpiát, serdülő OB-t nyertek vagy érmesek voltak. Így nem csoda, hogy az elődöntőben vereséget szenvedve a III. helyen végzett.

Lakatos Kristóf, Nagy Szabolcs, Révész Alexandra és Polgár István a Nyársapáti Általános Iskola tanulói, akik eredményükkel az iskolának hírnevet, testnevelő tanáruknak elismerést szereztek. Külön köszönet Tóth Tibor igazgató Úrnak, aki lehetőséget, támogatást biztosít a tanulók számára a felkészüléshez és a versenyeken való részvételhez.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...