3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Jezer túrázók az MTV1-en

A táborban a túrák után még röplabdában is kipróbálták ügyességüket és állóképességüket, igazolva hogy ez a csapat korát meghazudtolva „bírja a gyűrődést”. Szükség is volt az erőteljes fizikai aktivitásra, mert a látványnak sem utolsó svédasztalos reggelik és a különleges bográcsos vacsorák elfogyasztását le kellett dolgozni. Természetesen az esti szalonnasütés sem maradhatott el, melyhez ceglédi termelő vörösbora adta meg a kellő hangulatot.

A csapat vasárnap délután hazaindulás előtt még meglátogatta a Szabics kikötővel szemben, a gát másik oldalán lévő Hello-hal sütödét. A csak tiszai halakból álló különleges fogásokat maga az ötletgazda és tulajdonos, a ceglédi Horváth Szabolcs kínálta a betérőknek.

Július második felében már az ország nyugati határvidékén folytatódnak a Jezer vízitúrák. Először egy családos csoport indul felfedezni a Szigetköz fantasztikus ágrendszereit. A Csallóközben folyó Kis-Dunán egy másik, családapákból álló csapat evez majd több ősi vízimalmot és védett holtágakat is érintve, a Nyárasd határában lévő termálfürdőig, Augusztus elején pedig már a Körösökön találjuk az újabb családos túrázókat. A Békés-Szarvas vízitúrán szép számmal vesznek részt ceglédiek is. Ők Szarvason az országban egyedülálló víziszinház előadását is megtekintik majd. Augusztus közepétől visszatérnek a túraszervezők a Tisza-tóhoz. Ezeken a 3-5 napos programokon vannak még szabad helyek, melyre a szervezők hamarosan megújuló honlapjain, vagy az info@pemesz.hu ill. a vizitura@jezer.hu e-mail címeken lehet majd jelentkezni.

Bővebben itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...