3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Szellő vs Bozai

Szellő Imre a magyar bajnoki címért lép ringbe szeptember 20-án a Ferobox Event következő boxgáláján Szentesen, ahol a magyar profibox krémje lép ringbe. Szellő Imre és Bozai Gyula összecsapása igazi csemegének ígérkezik – már hivatalos, hogy ők ketten 10 menetben, a magyar bajnoki címért csapnak össze. Aki ismeri bármelyik fiút, tudja, hogy hatalmas csatára kell számítani, aki pedig mindkettőt, az sejtheti, hogy itt kérem, valóságos tűzijáték van készülőben.
– Mint mindig, most is megteszek mindent a felkészülés alatt, hogy szórakoztassam a nézőket és az ökölvívást szerető embereket. Szeretnék most is maradandót alkotni. Szülővárosomból ismét szurkolói busz indul a mérkőzésre, és a helyszínen lehet személyesen szurkolni. – írja facebook oldalán a sportoló.
Szellő mellett olyan nagyágyúkat láthatunk bunyózni, mint Bedák Zsolt (21-1-0, 8 KO/TKO, WBO világranglista 4. helyezett), Kelemen Balázs (21-0-0, 13 KO/TKO, WBO világranglista 8. helyezett) vagy éppen Kovács Attila (33-4, 19 KO/TKO, volt IBO világbajnok) – aki a tervek szerint a négy nagy szervezet egyikének az Interkontinentális övéért száll harcba, vagy a már Magyarországon élő, de olasz Giuseppe Lauri ellen (54-16-0, 32KO/TKO) vagy a jelenlegi francia bajnok Zakaria Attou (17-4-1, 6KO/TKO) ellen.
A Ferobox gálát a helyszínről az MTV élőben közvetíti 21.30-as kezdéssel.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...