5.1 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Magyar bajnoki cím a tét

Szellő Imre a magyar bajnoki címért lép ringbe szeptember 20-án a Ferobox Event következő boxgáláján Szentesen, ahol a magyar profibox krémje lép ringbe. Szellő Imre és Bozai Gyula összecsapása igazi csemegének ígérkezik – már hivatalos, hogy ők ketten 10 menetben, a magyar bajnoki címért csapnak össze. Aki ismeri bármelyik fiút, tudja, hogy hatalmas csatára kell számítani, aki pedig mindkettőt, az sejtheti, hogy itt kérem, valóságos tűzijáték van készülőben.

“Mint mindig, most is megteszek mindent a felkészülés alatt, hogy szórakoztassam a nézőket és az ökölvívást szerető embereket. Szeretnék most is maradandót alkotni. Szülővárosomból ismét szurkolói busz indul a mérkőzésre, és a helyszínen lehet személyesen szurkolni.” – írja facebook oldalán a sportoló. 

Szellő Imre és Bozai Gyula csatájának tétje a cirkálósúlyú magyar bajnoki öv. „Nagyon jól sikerült a felkészülésem, egészséges vagyok, s már két héttel a gála előtt súly közelben voltam, ami nagyon jó, mert nem kellett az utolsó pillanatra hagyni a fogyasztást. Szellő Iminek is biztosan van elképzelése arról, milyen irányba menjen a mérkőzés, és nekem is van – meglátjuk, melyikünké érvényesül. Magasabb lévén nyilván szeretné elkerülni a verekedést és távolságot tartani, míg nekem a közelharc fekszik és rutinos vagyok a hosszú meccsek tekintetében. Szellő kiváló sportember és remek ökölvívó, de magamat jobbnak tartom és bízom benne, hogy őt is sikerül legyőznöm” – nyilatkozta Bozai Gyula a ferobox.com-nak.

Az amatőrként világbajnoki ezüst- és Európa-bajnoki bronzérmes Szellő mindezt másképp látja. „Nem szeretném elbízni magam és főleg alábecsülni az ellenfelemet, de optimista vagyok a meccs végeredményével kapcsolatban. A felkészülés során mindent megtettem annak érdekében, hogy a végén az én kezemet emeljék majd a magasba – mellettem szólhat, hogy bár ez csupán a második profi meccsem lesz, de több éves ökölvívó tapasztalat van a hátam mögött. Pályafutásom során találkoztam a világ színe-javával, és hála istennek sikereim is voltak. S hogy mi volt a titkom? Az, hogy minden meccsre úgy készültem és készülök, mintha az életem mérkőzése lenne. Aztán persze győzzön a jobbik!” – mondta az olimpiai ötödik helyezett Szellő Imre, aki riválisához hasonlóan fair és tiszta küzdelemben szeretné eldönteni a magyar bajnoki cím sorsát. A Ferobox gálát a helyszínről az MTV élőben közvetíti 21.30-as kezdéssel.

Forrás: ferobox.com, monokli.com

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...