18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Kertbe zuhant a tűzoltóautó

Többen megsérültek egy nagy balesetben a 4-es úton szombat délelőtt, amikor Monorierdőnél két tűzoltóautó és négy személyautó ütközött össze, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az utat teljes szélességben lezárták – írja az MTI.
Két tűzoltóautó vonult egy pilisi tűzhöz, amikor az egyikük autóval ütközött egy felüljárón. A baleset miatt a tűzoltóautó a szalagkorlátnak ütközött, azt átszakította, és 8 méteres magasságból a meredek rézsűn egy családi ház kertjébe csúszott. A másik tűzoltóautó is a szalagkorlátnak csapódott, az a jármű most félig lelóg a felüljáróról.
A balesetben több tűzoltó is megsérült. A HavariaPress úgy tudta, összesen tíz sérült van az autókban és a tűzoltókocsikban, de a mentők tájékoztatása szerint csak öt embert vittek kórházba, köztük négy tűzoltót. A személygépkocsiba egy ember beszorult, őt már kiszabadították. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az utat teljes szélességben lezárták, monor felé lehet kerülni.
A két tűzoltókocsi eredetileg feltehetően ahhoz a pilisi Gyóni Géza utcai esethez ment volna, ahol egy gázpalack robbant fel egy lakóház melléképületében. A robbanás következtében az épület egyik fala kidőlt, egy ember megsérült. Ők a mentők közben súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

MTI Fotó: Lakatos Péter

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....