12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Indul a versenyszezon

Ahogy arról a Ceglédi Panoráma olvasóinak is beszámoltunk aranyérmek, arany minősítések, ezüst- és bronzérmek, továbbá egy Európa bajnoki cím is gazdagította a Patkós Irma Művészeti Szakközépiskola diákközösségét 2014-ben. A sikereken fellelkesülve idénre háromszorosára nőtt a nevezések száma!

Már szeptemberben elkezdődött a felkészülés az idei versenyszezonra. Ádám Ildikó moderntánc koreográfiával, Nagy Dávid kortárs tánccal, Misák Tünde modern balett kompozícióval, Izsák Zoltán és Majláth Árpád néptánccal készül a szakmai megmérettetésre.

Újdonságként operett és musical kategóriában is indul iskolánk. A Kőműves Kelemen című rock balladából mutatunk be egy részletet, az ének és tánc kategóriában pedig a Hungária együttes egyik nótájára Jámbrik Máté készít majd koreográfiát. 

Ugyancsak ennek az évnek az újdonsága, hogy az énekeseink szóló, duó és trió kategóriában is elindulnak. Az énekesek felkészítését Dr. Kiss Mihályné és Ecsedi Péter végzi. A diákolimpiára, Fitnesz kategóriában Hornyák Dóra irányításával neveztünk. Reméljük, a következő hónapokban egyre több sikeres eredményről tájékoztathatjuk majd olvasóinkat! 

Iskolának és intézményünk fenntartója igyekszik minden feltételt biztosítani a felkészülés időszakában. Nevezési díjak, a felszerelések, a kosztümök, lábbelik beszerzése minden évben több százezer forintos kiadást jelentenek iskolánknak, de mindenképpen megéri! Megéri, hiszen a tantárgyi tudás mellett a személyiségfejlesztés, a nevelés is feladatunk, amire kiváló lehetőséget teremt a versenymozgalom, hiszen a felkészülés, a versenyzés, az esetleges sikerek és kudarcok emberformáló hatását senki sem vonhatja kétségbe. Örömmel mutatjuk meg Önöknek néptáncosaink új egyenruháját. A képen az Ördöngölők Néptáncegyüttes néhány tagja látható új melegítőjükben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...