12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

24 éves nő vesztette életét

Halálos kimenetelű baleset történt február 20-án 8 óra körül Cegléd és Ceglédbercel között a régi 4-es úton. A napsütés ellenére az út a rácsapódó pára miatt csúszós volt a reggeli órákban, vélhetőleg ez okozta, hogy a munkahelyére siető 24 éves albertirsai hölgy az enyhe kanyarban elvesztette az uralmat járműve felett.
– A Suzuki az út melletti árokban megpördülve egy fának csapódott. – számolt be a történtekről egy autójával az eset idején a másik irányból éppen arra közlekedő szemtanú. – Kerestük a sofőrt az autóban, de ott nem találtuk, kint volt az autó mellett. A hölgy nem volt már magánál, oldalán feküdt, azonnal hívtuk a mentőket.
A helyszínre érkezett mentők közel egy óráig küzdöttek a fiatal hölgy életéért. A baleset után fél órával a helyszínelő rendőrök még azt tervezték, elterelik a forgalmat, hogy a mentőhelikopter a helyszínre tudjon jönni, de erre már nem került sor. A hölgy a helyszínen életét vesztette.
Az autóroncsot elszállító Kovács Ferenc autómentő elmondta, aznap reggel már a második esethez hívták ki. A korábbi helyen egy ceglédi fiatalember autója csapódott villanyoszlopnak előzés közben, de személyi sérülés nélkül szerencsésen megúszta.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...