5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Béremelés az Infineon Technologies Cegléd Kft-nél

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. – a német Infineon Technologies AG leányvállalata – Magyarország legnagyobb félvezetőgyártó társasága. Az Infineon innovatív megoldásokat kínál a modern társadalom fő kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. Teljesítmény-félvezető megoldásai hatékonyabbá teszik az energia előállítását, elosztását, továbbítását. Csökkentik a gépjárművek, vasúti járművek, ipari berendezések, háztartási készülékek energia felhasználását és környezeti terhelését. Integrált rendszerei gondoskodnak a gyorsabb adatátvitelről, a személyes adatok védelméről, valamint a közlekedés biztonságáról is. Alkalmazásaival támogatja az önvezető, hibrid és elektromos hajtású járművek elterjedését. A beépített félvezetők láthatatlanul is elengedhetetlen részei mindennapi életünknek.

nagy_teljesitmenyu_IGBT_modul_IHM_B_termekcsaladA folyamatosan növekvő külföldi rendelésállomány kiváló teljesítését és a hosszú távú növekedést biztosító munkaerőpiaci versenyképesség megtartását figyelembe véve az Infineon 2015 augusztusa óta több lépésben differenciáltan, jelentős mértékben emelte dolgozói bérét.

A vállalat minden fizikai dolgozójának órabére átlagosan 15 %-kal emelkedik 2016. augusztus 1-től, ezzel az emeléssel együtt az induló bérszint 38 %-kal magasabb, mint egy évvel ezelőtt. Ezen felül havonta további 5 % fix és 5 % jelenléti bónuszt kaphatnak a munkatársak a teljesítmény alapú mozgóbéren túl.

A szellemi foglalkoztatottak esetében 11,6 %-os bértömeg emelkedést jelentett be a vállalat vezetése a 2016. október 1-vel kezdődő új üzleti évre.

A választható cafetéria elemeken felül a vállalat nyugdíjpénztári és iskolakezdési támogatást, újítási prémiumot, ingyenes sportolási lehetőséget, valamint munkába járási térítést is nyújt dolgozói számára. Az idei évben négy útvonalon indult műszakrendhez igazított vállalati buszjárat, adott munkakörök esetén pedig albérleti vagy áttelepülési hozzájárulással segítik elő a ceglédi munkavállalást.

Infineon_gyartasAz Infineon képzések, fejlődési és karrier lehetőségek széles kínálatával támogatja a munkatársait személyes képességeik kibontakoztatásában és szakmai fejlődésükben. Lehetőséget biztosít a nemzetközi betanulásra, a megszerzett tudás/tapasztalat megosztására helyben vagy külföldi telephelyein.

A vállalat hosszútávon kínál kiszámítható, biztos munkalehetőséget modern ipari munkakörnyezetben. Az egészségprogram évente preventív szűrési lehetőségeket biztosít. A munkahely és magánélet közötti összhang megteremtését több vállalati rendezvény is segíti, amelyeken a munkatársak akár családjukkal együtt egy önfeledt, jó hangulatú napot tölthetnek el, egymást jobban megismerve, mint a megszokott hétköznapokon.

Újonnan épülő központi épülete tovább erősíti a társaság valamint partnerei fenntartható fejlődését és bizonyítja az Infineon konszern elkötelezett befektetési döntéseit. Az Infineon Technologies Cegléd Kft., mint Cegléd és vonzáskörzetének legjelentősebb munkáltatója további dinamikus növekedéséhez új kollégák csatlakozását várja.

Sajtóközlemény – Infineon Technologies Cegléd Kft. Cegléd, 2016. augusztus 3.


InfineonAz Infineonról

Az Infineon Technologies AG a világpiacon vezető szerepet tölt be a félvezető alkalmazások területén, amelyek egy egyszerűbb, biztonságosabb és környezetbarátabb életet kínálnak. Mikroelektronika az Infineontól a szebb életkilátásokkal teli jövő záloga.
A 2015. szeptember 30-án zárult pénzügyi év adatai alapján a vállalat árbevétele 5,8 milliárd eurót ért el és világszerte mintegy 35.400 főt foglalkoztatott.
A vállalatot a frankfurti értéktőzsdén „IFX“ néven, az USA-ban az OTCQX International Premier piacon „IFNNY” néven jegyzik.

További információk:

Barócsi Tünde
Kommunikációs munkatárs
Telefon: +36 53 511 836
Mobil: +36 30 995 2497
Tunde.Barocsi@infineon.com

Hasonló hírek

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...