10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Késik a posta

Kevés a postás, ezért nem tudják feldolgozni időben a leveleket, gyakran reggel hattól este nyolcig dolgoznak, akár több körzetben is kézbesítve a ceglédi levélkihordók – panaszolta egy postai dolgozó lapunknak. Olvasónk levelét megküldtük a Magyar Posta illetékeseinek. Valószínűleg ennek nyomán tartottak ellenőrzést tegnap a ceglédi postán.
Mai napon kérdésünkre a Magyar Posta az alábbi választ adta: „Cegléd 1 posta a törvényi előírásoknak megfelelően eleget tesz a kézbesítési feladatok ellátásának, így minden körzetben a jogszabályban foglaltak szerinti átfutási időnek megfelelően megtörténik a küldemények kézbesítése. A Magyar Posta Zrt. tehát határozottan cáfolja, hogy a levelek kézbesítése nem szakszerűen, időben történik. Azokban az esetekben, amikor a munkavállalók szabadságolás vagy betegség miatt nem veszik fel a munkát, a többi kézbesítő munkatárs vagy helyettesítő kézbesítő látja el a kézbesítési feladatokat. A levélíró szombati kézbesítésre vonatkozó állításával ellentétben arról tájékoztatom, hogy Cegléd 1-es postán 2016-ban nem volt elrendelve szombati küldeménykézbesítés. A Magyar Posta Zrt.-hez Cegléd településről nem érkezett bejelentés a nyugdíjkifizetési naptárban megjelölt naptól eltérő kifizetésről.
Közép-Magyarországon is érezteti hatását a nagyobb üzemek munkaerő-elszívó hatása.  A vállalat természetesen mindent megtesz azért, hogy ezt kezelje, s az ügyfelek kiszolgálása továbbra is zökkenőmentes legyen.”

Kép: Feldolgozatlan levelek a ceglédi postán

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ennyi pénzért senki sem megy el postásnak! De milyen áron kerülnek ki a levelek, a dolgozók hajnaltól késő estig dolgoznak. A vezér úrék fizetését kellene csökkenteni, sokan inkább zsíros kenyeret esznek, de még sem csinálják ezt a munkát. Kevés a fizetés, embertelen idő…., az ügyfelek számon kérik a dolgozókat, hogy miért egy órával később érnek oda…, de azon nem gondolkoznak /Tisztelet a kivételnek/, hogy szerencsétlenek 3 ember helyett is dolgoznak. Ezek a postások, úgy mint a nővér, mentős, tüzoltó a szakma iránti tiszteletből végzik már csak a munkájuk alamizsnáért!

  2. Édesanyàm kint él az öregszőllőben és az un.ottani postàs sajnos betegszabadságon van màr jó idelye.Viszont a helyettesìtő kézbesìtő sajnálatos modon és nem is egyszer vagy mashova dobàlta be a leveleit vagy nem tudni hogy hovà lettek és volt közte hivatalos ajánlott levél is amig ugye bâr a cimzetnek kell àtvennie és alâìrnia de példàul csekket se kapot bizonyos szolgàltatótol mèg meg amig ugye bekéne fizetni hatàridőre.Viszont ha nincs csekk nincs befizetés ami ugye akàr a szolgàltatàs szüneteltetésével is jàr.Viszont kivàncsi lennék,hogy ha ez megtörténik akkor a keved Magyar posta Zrt vàllalja az eselteges visszakapcsolàsi dijat????Ha màr mindent időben kézbesìtenek!!!HAHA Volt az Édesanyàm a postàn is panaszt tenni ezzel az üggyel kapcsolatban de még semmi sem történ ez màr lassan 2hete volt.Jaaaa és azota sincs csekk.ENNYIT A FÉLREBESZÉLÉSRŐL A TÉNYEK AZOK TÉNYEK!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...