12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Fának ütközött egy gépkocsi Cegléden

Fának ütközött egy személyautó szombatra virradóra Cegléden, a Mária utcában. A gépkocsiban ketten utaztak, nem szenvedtek sérüléseket. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a veszélyesen megdőlt tujafát motoros láncfűrésszel összedarabolták.
Fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Hasonló hírek

14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Cegléd egész lakossága sajnálja,hogy a jól megérdemelt, munkával megkeresett , szabályos közlekedésre használt autódat ily módon összetörted! Gondolom, azért még a Hammerrel tudtad folytatni a szokásos Rákóczi-Kossuth Ferenc utcai köreidet! Tényleg tiszta szívből sajnáljuk … a fát!

    • Először is a Hummert u-val írjuk, másrészt büszke lehet magára a kárörvendésével együtt gratulálni tudok csak, tipikus magyar mentalitás, ha valaki jobb nálunk azt fikázzuk orrba szájba aztán meg sajnáltatjuk magunkat hogy jaaaaaaj mi megdolgoztunk mindenért. Legyen büszke rá hogy megdolgozott mindenéért ami van, de tartsa meg magának, ne irigykedjen arra akinek könnyebb helyzete van. El sem tudom képzelni mióta várhatott a pillanatra hogy véééégre történjen valami ezzel a sráccal, aztán lehessen szapulni, de épp elég szegénységi bizonyítvány ha ez az egy öröme van az életben.

      • miben jobb???? :DDDDDD hogy apuci a segge alá tett mindent egész életében? 😀 a talpáig nem ér fel, egy becsületesen dolgozó embernek sem.

      • Valóban, u-val írják! Nem volt, nem is lesz Hummerem, talán ezért írtam rosszul. Azért, hogy jobb lenne ez a szaros takonypolc nálam, azt azért megkérdőjelezném! Miben is? 😀 Higgye el, van más örömöm is! 😀

        • Soha nem értettem és valószínűleg nem is fogom, hogy mért fáj az, ha valakinek aláraknak egy ilyen autót? Én sem ilyen autókkal járok, de valahogy mégsem bassza a csőröm hogy nekik megadatott ez. Nem hinném hogy van a világon akkora balfasz akinek adódik egy ilyen lehetőség és azt mondja hogy áá köszi inkább nem kérem, járok biciklivel. Meg úgy egyébként ismeri személyesen az autó sofőrjét? Beszélgetett már vele valaha? Tudja milyen ember? Mert azért ismeretlenül elég erős le szaros takonypolcozni valakit. Az alapján megítélni valakit hogy milyen autókkal jár..hát arra meg nem is mondok semmit.

    • Nem azért, de szerintem ha bárki is abban a helyzetben lenne, hogy mondjuk igen jól áll anyagilag és lenne egy gyereke akkor abban biztos vagyok, hogy ő is megvenné a saját gyerekének mindenből a legjobbat azaz “alá tenne” mindent amit lehet, hogy ezáltal segítse őt. Lehet erre irigykedni meg a rossz indulatú kommenteket írogatni,de azért megnézném én a helyzetet fordítva is.

  2. Tisztelt Gorilla bá!
    Inkább menjen vissza a fos narancsba és szolgálja fel tizedszer is a megmaradt kajákat és tőrödjön a maga fontos dolgaival, lője a félpucér testéről a képeket, amik nem érdekelnek senkit, ahelyett, hogy “szaros takonypolcokkal” foglalkozik és tölti az idejét. Ha valakinek megadatott az, hogy jó módba született és nem kellett szenvednie, mint a maga szép gyerekének, akinek majd a Józsefvárosin kell érettségit vennie, akkor irigykedjünk rá egyből a panel 10. emeletéről és gyűlölködjünk, kommentelgessünk és fitogtassuk, hogy mi vagyunk a “janik”, mert mi megmondhatjuk. Majd Maga megmondja a tutit! Sok sikert a további életében, ossza az észt, mert egy ilyen sokdiplomás prof. mint ön megteheti!

  3. A bokrok közti rambózásról elhíresült Volner Jánosnak – aki a Jobbik frakcióvezetője – vagyonbevallása szerint nincsen semmilyen ingatlana, de van 2 563 000 forintnyi takarékbetétje, valamint 11 500 eurója (3,5 millió forint) készpénzben. A Jobbik érettségivel és pénzen vett orosz kamudiplomával rendelkező első számú gazdasági szakértőjének – aki tavaly cégei gyanús el­tün­tetései miatt került a címlapokra – ezek szerint több mint két és fél millió megtakarítása van, bár 2015-ben még semmilyen forintmegtakarítása nem volt. Havi jövedelme 1 296 321 forint volt. POLITIKUS= HAZUDOZÓ BŰNÖZŐ, DOLGOZNÁNAK KÖZMUNKÁSKÉNT FILLÉREKÉRT! BE SE MENNEK A PARLAMENTBE, CSAK ÉLŐSKÖDNEK A KÖZÖSSÉGEN!

    TALÁN PÉLDÁUL Ő KÜLÖNB LENNE NÁLUNK MERT CÉGTEMETŐI VANNAK, ÉS TÖBB MINT 1 MILLIÓT KERES HAVONTA A SEMMIÉRT???

    A jelenlegi feudálkapitalista horthysta rendszerben nem az a gazdag aki dolgozik:

    Dal a horthysta sortűzről:

    https://www.youtube.com/watch?v=CT9LgIhZDcU

    A GULÁGOS cikkhez:
    Horthy a Don-kanyarba küldött és kényszersorozott több százezer embert. (Annyira szerette a magyarokat, hogy aki ellenállt, nem akart háborúzni, azt statáriumban kivégeztette.) Amikor az oroszok ellentámadásba lendültek, ők ezt el nem feledve vittek el kényszermunkára Magyarországról embereket. OK OKOZAT. Amennyiben Horthy nem küldi ki a katonákat Hitler oldalán talán megmenekültek volna ők is a haláltól, de a ,,málenkij robot” is lehet, hogy elmaradt volna. Kevesen tudják, de Sztálin mentette meg a kivégzéstől Horthyt (Nürnbergi per), és ő adta ki a nála raboskodó Rákosit Sztálinnak.

    Tanulság: A politikai vezetők miatt több százezer, millió ember halt meg a történelemben. Nincs rájuk szükség!

    SE isten, SE haza, SE úr SE szolga!

    https://www.facebook.com/Elegunkvan

    MINDEGYIK PÁRT, POLITIKUS CSAK LOPNI URALKODNI AKAR!

  4. Annak azért örüljünk, hogy a tuja fogta fel a lovakat és nem egy járókelő. Földi úrhoz beugrott egy páleszre, csak szűk volt a kanyar? 😀

  5. Hölgyeim és Uraim!
    Ne legyünk már kicsinyesek.
    Hála a gondviselésnek,hogy személynek nem történt baja.
    Ne irígykedjünk,az nagyon nem értelmes emberhez méltó.
    Nem biztos,hogy boldogabb az a fiatalember a szupi autóban szupi telcsivel esetleg dekor “cicával”
    Mint más gyalog járván nem fiatalodván fatengelyes teloval átlagos emberként.

  6. Nagyon elmentetek a vagyon irànyàba. Abba senki nem gondol bele, hogy esetleg a Te vagy a Te vagy a màsik gyereked, anyukàd, vagy egy kismama babakocsival sétàl arra…
    Én làttam màr közlekedni a fiatal embert… Sajnos éppen észt nem adtak neki, hogy felelősségtudatosan közlekdjen az utakon! Talàn ha betartotta volna a szabàlyokat és a fizika törvényeit nem röhögne rajta a fél vàros joggal…

    • Senkinek nincs jogalapja máson röhögni. Bárkivel előfordulhat,lévén az szülők által vásárolt, lízingelt, régi, új autó a fenekünk alatt. Nem értem, hogy miért szúrja bárkinek a szemét az, ha a szomszédjának több van, mint neki. A gyerek gyerek, a felnőtt pedig néha gyerekes. Ha megkapta, használja. Nem a gyerek tehet arról, hogy megkapta az autót. Szerencsésen megúszta mindenki. Ez a lényeg…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....