16.7 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Elismerés Bolyhos Lászlónak

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából adta át az Ujhelyi Imre díjat Bolyhos Lászlónak. A díjat egyrészről a Pálinka mint hungarikum népszerűsítésében végzett kiemelkedő munkájáért ítélték oda.

Bolyhos László: – Nagyon örülünk neki, hiszen ez a pálinkánk elismerése, a pálinkánk minőségének az elismerése is. Itt had ragadjam meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a családomnak, köszönöm azoknak, akik abban segítettek, hogy ezt a díjat megkaphattam.

De a méltatásban az is szerepelt, hogy a díjat az évenkénti Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál megszervezésében, a Virágos Újszilvásért Alapítvány létrehozásában végzett munkája elismeréseként is átvehette. A díjjal járó pénzjutalmat Bolyhos László az alapítványnak ajánlotta fel. Az újszilvási pálinkafesztivál pedig természetesen idén sem marad el. Most is pünkösdkor, június 3-án és 4-én várják a kikapcsolódni vágyókat. Sok előadó neve is ismert már.

Bolyhos Zoltán, ügyvezető, Bolyhos és Fia Bt.: – Sorrendben, a Betli duó kezd majd kora délután. Lesznek gyermekprogramok, a színvonalas vidámparkkal szintén megvan a szerződésünk. Hevesi Tamás is ad majd koncertet, Csepregi Éva szintén. Őket a Soulwave zenekar követi, utánuk a Kállay Saunder Band ad élő koncertet. De a Republic is élő koncerten lép fel, majd dj-k sokasága lesz mind a két napon.

… további nagy nevekre, kiváló programokra is számíthatnak az újszilvási pálinkafesztiválra látogatók.

ctv.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....