5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Fokozott rendőri ellenőrzés az ünnepi hétvégén

Pest megye egész területén tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést az ünnep négy napján a rendőrök. Kiemelt céljuk az ittas vezetők kiszűrése, a forgalom segítése, a sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetek számának csökkenése volt.


A korábbi évek tapasztalatai alapján a húsvéti ünnepek ideje alatt országszerte megnövekszik a közutak forgalma. A 2017. április 14-17. között Pest megyében megtartott fokozott ellenőrzés célja többek között az ittas vagy bódult állapotban közlekedő gépjárművezetők, kerékpárosok kiszűrése, valamint a közlekedők biztonságának és biztonságérzetének növelése.

A szabályosan közlekedők apró ajándékot kaptak az ellenőrzést végző rendőröktől.

Az ünnep négy napján a kiemelt cél az ittas vezetők kiszűrése, a forgalom segítése, a sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetek számának csökkenése volt. Az ellenőrzést végző rendőrök 3014 járművezetőt vontak ellenőrzés alá, közülük 32 autóvezetőnél és 2 segédmotoros kerékpár vezetőjénél merült fel alkoholos befolyásoltság. A közlekedési szabályok megszegése miatt 38 esetben tettek szabálysértési feljelentést. A szabályosan közlekedők apró ajándékot kaptak az ellenőrzést végző rendőröktől.

police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...