13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Vereség a rangadón

Igazi rangadón, amolyan hatpontos mérkőzésen szenvedett vereséget a CVSE vasárnap Kozármislenyben.

Jól kezdtük a mérkőzést, Fröhlich szépen forgatta be a védőjét, ami után lerántották, Takács pedig értékesíteni tudta a büntetőt. A gól után támadásban maradtunk, továbbra is voltak lehetőségeink, de a második találatunkat nem tudtuk megszerezni.

A hazai csapat erőszakosabbá vált, Mursitsnak kellett egy alkalommal komolyabbat védeni, de egy gólos előnnyel tudtunk a félidőben az öltözőbe vonulni.

A második félidőt nagyon jól kezdtük, több nagy lehetőségünk is volt. Először a csereként beállt páros, Szabó és Farkas alakítottak ki egy helyzetet, ami után Farkas lövését blokkolták a tizenhatoson belül, majd Fröhlich ollózott, Albert pedig egy szép kényszerítő után zárhatta volna le a mérkőzést, de védett a kapus.

Az igazán nagy helyzet aztán Tihanyi előtt adódott, aki felé érkezett egy beadás a bal oldalról, de a kapus elnézte, aláfutott és Tihanyi emelhette az üres kapura a labdát, de a gólvonalról kifejelte a hazai védő.

Az 60. perctől azonban sajnos valami történt és teljesen beszorult percekig a csapat. A hazaiak nagyobb sebességfokozatra kapcsoltak, sorra alakították ki a lehetőségeket, a 68. percben Grumic óriási bombája után egyenlített is a Kozármisleny.

A hazaik továbbra is nyomás alatt tartottak minket, ami a 73. percben majdnem megbosszulta magát, amikor Peres kapott nagy kiugratást és a rosszul kifutó kapus mellett elpasszolta a labdát, de az centikkel mellé gurult.

A kimaradt helyzet megbosszulta magát és pár perccel később büntetőt kaptak a hazaiak is, amit ki is használtak és megszerezték a vezetést. A gól után nagy nyomás alatt tartottuk az utolsó percekben a Mislenyt, de sajnos igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani, míg egy ellentámadás után Grumic lezárhatta volna a mérkőzést, de Mursits bravúrral védett.

Elvesztettük tehát ezt a fontos mérkőzést, de továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk. A javítás kötelező a jövő héten!

Kozármisleny-Ceglédi VSE 2-1 (0-1)

Gól: Grumics 69., Kirchner 76. – 11-esből, ill. Takács P. 7. – 11-esből

Cegléd: Mursits – Nagy, Nánási, Albert I., Preklet – Fröhlich, Takács, Lengyel – Albert Á, Tihanyi – Peres

Cserék: Lengyel – Szabó, Nagy – Farkas, Tihanyi – Gaszner

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....