6.7 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Döntetlen Balmazújváros ellen

A labdarúgó NB II 32. fordulójában vasárnap a feljutásért küzdő Balmazújvárost fogadta és szerzett tőlük egy pontot a Ceglédi VSE. Az újabb döntetlennel továbbra is bennmaradó helyen áll a Cegléd.

Jó iramban kezdtek a csapatok, az első öt perc után sorra jöttek a lehetőségek mind két csapat részéről. Már a 10. percben nagy lehetőség adódott Fröhlich előtt, egy nagyszerű támadás után. Asztalos futott el nagyszerűen a bal oldalon, visszagurított Szalkainak, aki a középen helyezkedő Szabónak ívelte be a labdát. Szabó visszagurított Fröhlichnek, aki aztán a kapusba lőtte a labdát.

Nem maradt adós a Balmazújváros sem. Ugyan nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, de több alkalommal is veszélyeztetni tudtak, amit vagy a védelem, vagy Mursits végül megoldott.

A 25. percben az ihletett formában futballozó Asztalos cselezett szépen a jobb oldalon, ami után Peres felé centerezett volna, de a védő az utolsó pillanatban menteni tudott. Az első félidő utolsó perceiben sajnos Nánási meghúzódott, így cserélnünk kellett, Albert Ádám érkezett a helyére, ami kisebb átalakítást eredményezett a védelemben. Az utolsó öt percben aztán még bőven volt esemény. Először Asztalos lövése csattant a felsőlécen, majd Peres rúgta ki a labdát a kapunk torkából.

A második félidőben ismét jól kezdtünk, már a második percben Takács lőtt szépen, de a kapus fogni tudta a lövést. A jó kezdés után aztán a vendégek tudtak több lehetőséget kialakítani, de komoly veszélyt ekkoriban nem jelentettek a kapunkra. Majd jött a 60. perc, mikor egy oldal szabadrúgás után lepattant valaki fejéről a labda, amit Albert István lőtt a kapuba.

A gól után nyomni kezdett a Balmazújváros, beszorultunk a térfelünkre, az ellentámadásainkba pedig rendszerint hiba csúszott. Sajnos ennek tudatában nem is volt váratlan, hogy a 74. percben egyenlíteni tudott a vendég csapat.

A bekapott gól után nem esett össze a csapat, sőt növelni tudtuk a fordulatszámot és jöttek is a helyzetek. Először a csereként beállt Tóth tekert centikkel a hosszú felső sarok mellé, majd Szalkai szabadrúgása szállt nem sokkal a kapu mellé.

Az utolsó percekben tovább próbálkoztunk, de az utolsó pillanatban mindig menteni tudtak a vendég védők, ellentámadásokból pedig veszélyeztetni is tudtak néha, Mursitsnak a végén még védenie kellett egy nagyot.

Jó színvonalú mérkőzésen játszottunk 1:1-es döntetlent a feljutásért küzdő Balmazújváros ellen.

Miskei Attila vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után:
Nagyon küzdelmes jó mérkőzés volt, szerettünk volna mindenképp nyerni. Mindenki szívét, lelkét kitette a pályára. Jönnek a mérkőzések folyamatosan, szerda, vasárnap, mindent megteszünk, hogy a csapat bent maradjon.

Ceglédi VSE – Balmazújváros
1:1 (0:0)

Csapat:
Mursits – Szalkai, Nánási, Albert I., Preklet – Fröhlich, Takács, Asztalos – Peres, Szabó, Tihanyi

Csere:
Nánási – Albert Á.
Fröhlich – Lengyel
Tihanyi – Tóth

Gól:
Albert I. (60.)

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....