12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Cegléd élen jár!

2016 végén nyitotta meg új ügyfélfogadóját Cegléd belvárosában a Webjogsi KMR Autósiskola.

A Webjogsi egy innovatív autósiskola hálózat, amely otthonról tanulható e-learning tananyagokkal oktatja a KRESZ-t, és éjjel-nappal működő online ügyintézést kínál tanulói számára. Az elektronikus távoktatás keretében az interaktív elméleti tananyagon felül a hatósági vizsgáztatásban használt vizsgakérdéseket tartalmazó tesztgyakorló programot és az elsősegélynyújtási vizsgára felkészítő új Elsősegély-Életmentés című tananyagot is megkapják a tanulók.

-A hatósági akkreditációval rendelkező eduKRESZ e-learning tananyagoknak számtalan előnye van. – nyilatkozta Hoffmann Csaba a Webjogsi KMR autósiskola iskolavezetője. – A tanuló a webes regisztrációt és a bankkártyás fizetést követően azonnal meg tudja kezdeni a tanfolyamot, s gyakorlatilag ott és akkor tanul, ahol és amikor ez neki a legmegfelelőbb. A módszer egyébként nem csak kényelmes, hanem eredményes is, tanulóink jóval az átlagot meghaladó sikerességgel vizsgáznak. A tanuláshoz csak egy számítógépre, esetleg tabletre és internetelérésre van szükség. Így a tanulónak, csak a vizsgákra és a gyakorlati vezetésre kell személyesen elmennie. Természetesen a teljes körű online ügyintézésen felül igény esetén személyes konzultációt és ügyintézést is biztosítunk tanulóinknak, ezért is örülünk neki, hogy Cegléden ilyen frekventált helyen, méltó körülmények között tudjuk fogadni a tanulóinkat.

A Webjogsi számára a gyakorlati oktatás terén is fontos a modern, hatékony, gyakorlatorientált képzés, illetve hogy a kor haladó technikai megoldásaival, sőt a jövő autóival is megismertesse tanulóit. Magyarországon elsőként állítottak üzembe tisztán elektromos oktatóautót, amellyel a környezettudatos szemléleten túl egyik fő céljuk egy új, innovatív, többfázisú gyakorlati oktatási módszertan bevezetése. Ez a könnyebben vezethető elektromos autón és a hagyományos kézi váltós oktató-gépkocsin történő gyakorlás sajátos, személyre szabott, egymásra épülő alkalmazását jelenti.

Az elektromos autó ezen kívül alkalmas annak az egyre növekvő tanulói rétegnek a kiszolgálására is, amelynek elegendő az automata váltós autók vezetésére feljogosító vezetői engedély – ők végig ezen a gépkocsin tanulhatnak. Ugyanakkor természetesen azok számára is a legjobb minőségű oktatást biztosítjuk, akik kizárólag hagyományos, kézi váltós autón szeretnének megtanulni vezetni. – tette hozzá az iskolavezető. – Bármelyik oktatási módszertant is választja tanulónk, autósiskolánknál arra is van lehetőség, hogy a gyakorlás megkezdése előtt az alapfogásokat, a sikeres vizsga után pedig a veszélyes helyzetek kezelését vezetéstechnikai szimulátoron sajátítsa el. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezeket az újdonságokat ceglédi kollégáink kezdték el elsőként használni. Így valóban elmondható, hogy Cegléd a járművezetők képzésében az élen jár!

Webjogsi KMR Autósiskola
Címünk: 2700 Cegléd, Széchenyi út 43-45.
Ügyfélfogadás: Hétfő – Péntek: 13:45-19:00
Telefon: +36 53 519 829, +36 70 311 2184

(x)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....