12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

12. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál

Június 3-4-én, a pünkösdi hétvégén tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált. Az elsőként 2006-ban megrendezett pálinkaünnep minden évben 20-30 ezer embert vonz Újszilvásra. A Bolyhos családnak köszönhetően idén is kétnapos rendezvényen várják e nemes ital, a hungarikumok között elsőnek számító pálinka kedvelőit. Évek óta hagyománynak tekinthető hogy a Hungarikumok sátrában, kiállítás és vásár keretében a helyi vállalkozások és kézművesek is bemutatják minőségi termékeiket.

A rendezvény idén ismét a Fesztivál téren kerül megrendezésre olyan neves fellépőkkel, mint Csepregi Éva, Republic, Hevesi Tamás, Kállay-Saunders Band, de a helyi kulturális élet szereplői is bemutatkoznak. Természetesen nem marad el a Magyar Pálinka Lovagrend és az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend színpompás felvonulása sem. Éjjel kettőig pedig retro disco szórakoztatja a nagyérdeműt.

A második nap Riska-nap néven a gyerekekre és a családokra fókuszál. Vidámparkkal, gyerekműsorokkal, koncertekkel, mint az Alma együttes fellépése, de Rúzsa Magdi, Korda György és Balázs Klári koncertjével és sok más szórakoztató programmal várják a családokat a 12. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválra.

Bővebben a rendezvényről…

Az esemény sajtótájékoztatójának összefoglalója…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....