3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

A jászkarajenői gyanúsítottak ügyét tárgyalták

Bár nem szokatlan látvány a Ceglédi Bíróság környékén, hogy rokonok várják előzetesbe helyezett hozzátartozóik tárgyalásának kimenetelét, a mai napon különösen nagy számban gyűltek oda várakozók. Mint meg tudtuk, az épületben a két nappal korábban Jászkarajenőn történt razzián előzetesbe helyezett 6 gyanúsított ügyét tárgyalták.

Kutyás rendőrök is járőröztek a környéken, de a helyszínen közlekedőknek szemet szúrhatott, közvetlenül az ott sorban parkoló rendőrautók mellett egy fekete BMW parkolt le keresztbe a mozgáskorlátozottak részére fenntartott helyen. A csoport egyik fele, férfiak, a templom tövében kerestek árnyékot, a többiek a Szentháromság szobor talapzatán foglaltak helyet.

Május 31-én hajnalban a ceglédi rendőrök közösen tartottak házkutatást a Ceglédi Járási Ügyészség munkatársaival és a tiszakécskei és szolnoki rendőrökkel – összesen 46 fő, 15 helyszínen, mivel az azt megelőző nyomozás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a Jászkarajenőn több személy helyi lakosoknak ad el kábítószert fogyasztás céljából.

Az ingatlanokban a nyomozók készpénzt, mérlegeket, önzáró tasakokat és kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Hat személyt – öt férfit és egy nőt – fogtak el és állítottak elő, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Közülük öten kerültek bűnügyi őrizetbe, egyik társuk szabadlábon védekezhet. A 21 éves férfinak kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.
Az őrizetbe vett személyek egy része nem csak fogyasztóknak, hanem dílereknek is adott el új pszichoaktív anyagot.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...