12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Bronzérmesek a Lőrincz fivérek a Tbiliszi Nagydíjon

Hétvégén a felnőtt válogatott keret Grúziában a 2017. évi Tbiliszi Nagydíjon vett részt. A kötöttfogásban 12 ország részvételével megrendezett versenyen a Ceglédi VSE TS Integral két kitűnősége Lőrincz Tamás és Lőrincz Viktor is szőnyegre lépett. Az igen erős mezőnyben végül a két ceglédi egyaránt a harmadik helyen végzett. Tamás a 75 kg-ban négy győzelem és egy vereség valamint Viktor három győzelem és egy vereséget követően állhattak fel a dobogó harmadik fokára.
A 2017. év első félévének utolsó versenyeinek volt házigazdája a Diósgyőri BC és a Miskolci VSI a Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyen. A szombati diák, majd a vasárnapi serdülő kötöttfogású csapatbajnokság döntőjére 19-19 csapat kvalifkálta magát. A Ceglédi VSE TS Integral mind a két korosztályban képviseltette magát.
A diákok a selejtezőben a Püspökladány és a Kaposvár csapataival került egy csoportba ahol 39-15 és 41-6 -os győzelmeket követően a középdöntőbe került. A ceglédiek itt a Haladás és a Diósgyőr csapataival került szembe. A Haladás ellen 46-6 arányban győztek és így a döntőbe kerülésért a Diósgyőr csapata következett, akik ellen egy nagyon szoros mérkőzésen 28-25 ös vereséget szenvedtek.
A folytatásba a bronzéremért a Dorog csapatával mérték össze az erejüket ahol 29-22-re alul maradtak. Így a ceglédiek az előkelő negyedik helyen végeztek.
 
A IV. helyezett csapat tagjai:
Ujszászi Hanna, Józsa Attila, Cseh Dávid, Manczák Máriusz Rúben, Mizsei Milán, Mizsei Ádám, Csiszár Adrián, Balogh István, Horváth Richárd, Rafael Zsolt, Deák Gergő, Csiszár Márkó, Ujszászi Szabolcs és Csepregi Miklós
Vasárnap a serdülők folytatták a küzdelmeket ahol a ceglédiek a Kertváros és az Esztergom csapataival került egy csoportba. Először a Kertváros csapatával mérkőztek és 32-15-re az ellenfél csapata bizonyult jobbnak. A csoport második mérkőzésén az Esztergom csapata következett. A találkozó nagyon kiélezett szoros mérkőzést hozott ahol a tíz mérkőzésből mind a két csapat 5-5 találkozót nyert, de a végső elszámolásnál az Esztergom csapata nyert  egy ponttal 24-23-ra. A csapat találkozón volt három olyan mérkőzés is amit vezető pozícióból az utolsó másodpercben veszítettünk el és így vereség lett a vége. A Cegléd végül a 12. helyen végzett.
 
A csapat tagjai:
Rafael Dániel, Szabó Richárd, Katona Zoltán, Komáromi Viktor, Barta Milán, Molnár Pál, Marjai Levente, Mizsei Csaba, Marjai Attila, Mizsei Evelin,Medgyes Mátyás és Tauber István.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....