3.6 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Családi nap a Bognár Gokart Parkban

Pünkösd vasárnap, június 4-én egész napos támogatói rendezvénynek adott méltó helyet Nyársapáton a Bognár Gokart Park. 10 órától 19 óráig szórakozhatott, sportolhatott, illetve a főzőversenyen is részt vehetett a legkisebbektől az idősebbekig minden korosztály a főszervező Tóth Motorsport és támogatóik jóvoltából.

Olyan sok és szerteágazó volt a program, hogy szinte lehetetlen mindent felsorolni. A nap főzőversennyel illetve bemelegítésként futóversennyel indult. Nagyon sok táncos, akrobatikus, tornás bemutatót láthattunk. Abonyi és ceglédi gyerekek, fiatalok mutatták be tudásuk legjavát. Több sportegyesület is elhozta színpadi produkcióit a családi napra. Az abonyi polgárőrök és a nagykőrösi rendőrség balesetmegelőzési sátorral, KRESZ totóval készültek, melyek kitöltéséért apró ajándékokat kaptak a gyerekek és a felnőttek is. Rendőrmotoros, rendőrautó bemutatót is láthattunk, de fölvonultatták különleges járműveiket a veterán motorosok és autósok is. Krikettezhettünk, lehetett íjászkodni és íjász bemutatót nézni. A kicsiket ugrálóvár, és egész napos kézműves foglalkozások várták a kreatív sátorban. Természetesen nem hiányozhatott a színpadról a színművészet sem. Juhász Kitti abonyi énekes, a Gór-Nagy Mária Színitanoda diákja a nap folyamán többször szórakoztatta a nagyérdeműt csodálatos hangjával, illetve fellépésével támogatta ifj. Tóth Sándor világbajnoki szereplését Bimbó Brigitta színművész is. Kittivel együtt is énekeltek, amit szintén nagy tapssal jutalmaztak a nézők. A családias hangulatot az is mutatja, hogy Brigi a vendégek között észrevette két táncos barátját, akiket szintén felkért és bevont műsorába, akik ennek örömmel tettek eleget.

Egy gokart pályán a legnagyobb szenzáció mégis a gokartozás, a gokart bemutató lehet. Délután 3 órakor indult a „legnagyobbak” gokart bemutató futama, ahol a Tóth család minden tagja és Bognár István is részt vett. A bemutató végén ifj. Tóth Sándor verseny gokartja piros-fehér-zöld színű füsttel árasztotta el a pályát, ami igazi meglepetés volt. A bemutató végén profi versenyt is láthattunk. Sancit csak 4 gyakorlott gokartos merte versenyre hívni, pedig a kihívók verseny gokarttal, ő pedig amatőr gokarttal róhatta a köröket. Mint az várható volt, nem talált legyőzőre így sem. A 4 párviadal fantasztikus élményt nyújtott a rendezvény látogatóinak. Természetesen, aki akart, csak úgy, versenyzés nélkül is gokartozhatott, kipróbálhatta magát az aszfaltcsíkon.

Az abonyi Tóth Sándor és családja által megálmodott sokszínű, profi módon szervezett rendezvény fiuk, ifj. Tóth Sándor KWC – Világbajnokságon való szereplésének támogatását szolgálta. A 17 éves gokart versenyző 2016-ban magyar bajnok lett, amivel megszerezte a jogot arra, hogy egyéni indulóként részt vehessen Madridban, 2017. július 24-29. között megrendezendő világbajnokságon. Erre a költségek miatt a családnak, illetve a nagyon tehetséges versenyzőnek esélye sem lenne támogatók, szponzorok nélkül, – pl.: Bognár Gokart Park, Tóth Motorsport, X-ROAD Show & Media Service, Tolnató Építőipari Szövetkezet – akiknek jár a megérdemelt köszönet. Köszönet jár a családi napra kilátogatóknak is, akiknek a rendezvény helyszínén lehetőségük volt Sanci világbajnoki szereplésének támogatására.

Nézőként pedig köszönöm a sok-sok programot, szórakozási és játék lehetőséget. Remélem, a világbajnokság után arról számolhatok be, hogy ifj. Tóth Sándor a világ legjobb gokartosai között sem talált legyőzőre!

Nagyné Kovács Éva

FOTÓK az eseményről itt…

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...