13.5 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Rajzszög a darált húsban

Egy közterületi kuka alatt rajzszögekkel „fűszerezett” darált húst talált egy olvasónk kutyája. A környéken élők arra panaszkodnak, hogy valaki módszeresen irtja a macskákat, kutyákat – rajzszöges hússal, vagy éppen mérgezettel, miközben sokan még a kóbor állatokat is etetik. Erről számolt be olvasónk:

„Nem hiszem el, milyen rohadék „emberek”(?) vannak…. Már 10 éve lakom a környéken, 2 éve van kutyánk, akit naponta többször sétáltat, aki épp ráér a családból. Ma is, mint mindig elvittük a végterméket a szemeteshez (Köztársaság u. 14 melletti).  Nagyon szimatolt a kutyám a kuka alatt, alá néztem, és ezt a darált húsos rajzszöges keveréket találtam! Olyan büszke vagyok rá, hogy kiszimatolta, mennyi pici jószág életét megmentette ezzel! Mert persze kidobtam, 4 rajzszög volt benne!  Csak hozzáteszem, van ott 2 cica, akit én is szoktam etetni … de van itt a környéken egy idősebb férfi, aki irtja az állatokat.

Vannak idős nénikék, akikkel szóba elegyedek. Hozzá teszem, én is imádom az állatokat, mint ők. Mesélték (bár ezt nem láttam), hogy a biztosító fáira mérgezett hús volt kiakasztva zacskóban, csúzlival lövöldözték a kóbor macskákat, és mind csak egy idősebb embert említett, a nevét is mondták, meg hogy hol lakik. Ha belegondolunk, ez mind a kóbor állatok ellen irányul. Mert ha valaki leviszi a kedvencét sétálni, és ha felelős gazdi, annak a kedvence nem eszik a kuka alól, mert annál okosabb, nincs rá szüksége. De a kóbor cicák, kutyák esznek! Vigyázzatok az állatokra a Köztársaság utca környékén!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...