2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Többszörös magyar bajnokot igazolt a CVSE

Klubunk negyedik igazolása a csatársorba érkezett. A tavalyi szezonban sajnos kevés gólt szereztek összességében támadóink, így egyértelmű volt, hogy a támadósorba erősítenünk kell a nyári átigazolási időszakban.

A tegnapi napon aláírta egy éves szerződését csapatunkhoz, a rutinos, 29 éves támadó Szilágyi Péter.  Peti a Debrecenben kezdte felnőtt pályafutását, ahol az első évében három mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, ahol egy gólt szerzett.

A kezdetektől a mai napig összesen hat csapatban szerepelt, megfordult a Debrecen első és második csapatában, valamint a Vasas, a Pápa, a Nyíregyháza, a Békéscsaba és a Soroksár csapatában. Hozzánk az előző NB II-es szezon negyedik helyezett Soroksár SC csapatától érkezett.

Péter eddig 201 alkalommal lépett pályára felnőtt mérkőzésen, ebből 59 szereplése volt az első osztályban. Összesen 54, az NB I-ben 7 gólt szerzett pályafutása során. A tavalyi évben 18 alkalommal lépett pályára a Soroksár mezében, ebből hatszor volt a kezdőcsapat tagja és egy gólt szerzett. Nem volt könnyű dolga, hiszen a másodosztály gólkirálya Lovrencsics Balázzsal és Bajzát Péterrel kellett megküzdenie a csapatba kerülésért.

Szilágyi Péter négyszeres Magyar Bajnoknak, Magyar Kupa és Magyar Szuperkupa győztesnek vallhatja magát. A sikerekből gólokkal is kivette a részét a rutinos támadó.

Sok sikert kívánunk a háromszoros utánpótlás válogatott Szilágyi Péternek csapatunknál és kívánjuk, hogy sárga-kékben is termeljen néhány gólt a következő NB II-es szezonban.

www.cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...