13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Infineon Családi Nap

„A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek.”
Jodi Lynn Picoult

A mai rohanó világban felbecsülhetetlen értéke van a családdal együtt töltött időnek. Munka, iskola, óvoda, különórák…..rohanás, felértékelődnek a közös programok. Ritka és szerencsés helyzet, amikor a munkáltató fontosnak tartja és támogatja a dolgozókat a munkahellyel és a családdal töltött idő egyensúlyának megteremtésében.

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. egyensúlyteremtő programja részeként egy Családi Napra invitálta több, mint 1000 dolgozóját a helyi Kalandparkba augusztus 12-én. A programok összeállításánál egyértelműen a gyerekek álltak a középpontban, de a felnőttek is bőven találtak kedvükre szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket: ugrálóvár, kalandpark, bűvész, kézműves foglalkozás, lovaskocsikázás, kötélhúzás, ingyenes egészségszűrő programok a felnőtteknek, ingyenes büfé a családoknak.

A hétvégén a családok közösen szórakoztak. Nincs is annál fontosabb, mint amikor a gyermekek mosolyognak, elégedettek. Így Mi, felnőttek is jobban érezhetjük magunkat. Jó érzés ilyen mosolygó arcokat látni. A Családi Nap sikere a jövőre nézve megerősítést ad, és további lendületet, hogy munkáltatóként is fontos az Infineonnak a család egészével, egységével foglalkozni.

A családi napon túl a vállalat vezetése az iskolakezdési támogatást is fontosnak tarta. A szeptemberi terheket könnyítendő, az Infineon a családokat iskoláskorú gyermekenként 38.000 Ft-tal támogatja a normál cafeteria kereten felül. Példamutató az Infineon családtámogató rendszere és a jövőben terveik szerint még nagyobb hangsúlyt fektetnek a kiegyensúlyozott dolgozói létszám alakítására, bővítésére.

www.infineon.com/hungary
e-mail: info-cegled@infineon.com
H-2700 Cegléd, Ipartelepi út 3.
Tel.: 53/510-710

Mentés

Mentés

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....