9.3 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Menetrendváltozás – tájékoztatás nélkül

Tisztelt Ceglédi Panoráma! Mélységesen felháborító dolog, hogy a Tisztelt Volánbusz miért nem értesíti az iskolákat, hogy menetrendváltozás van – lesz? Ugyanis ma, szerdán megtörtént, hogy három nyolc éves gyerek várt a buszra és várták, amíg a szülők el nem mentek értük!
Felhívtam a Volánbuszt, a válasz a következő volt: tud a gyerek olvasni?! Igen tud, de olyan helyre rakták ki a feliratot, hogy még egy felnőtt sem látja! A másik dolog meg, hogy igen 8 évesen bejárós, de nem jókedvemből! Kérdésemre, hogy hol értesítették az utasokat, a válasza az volt, hogy a Cegléd Rádió bemondta. Igen? Mondom: azt meg ki hallgatja? Mellesleg a weboldalukon sincs információ mikor melyik busz hol nem közlekedik!
Megteszem a bejelentést a Volánbusznál, de örülnék, ha írnának erről, további két gyerekem jár két ceglédi iskolába a Közgázba és a Várkonyiba és egyiket se értesítette a Volán. Köszönettel egy olvasójuk”

A cegled.hu oldalon csütörtökön jelent meg tájékoztatás a buszmenetrend változásról: „Vasárnapig lezárták a Kossuth Toborzó miatt a Kossuth teret, így ezen az útvonalon közlekedő autóbuszokat elterelik. A járművek nem érintik a Piac teret, a PEVDI-t, illetve a Síp utcai megállóhelyeket – tájékoztatja a lakosságot a busztársaság. Az említett időszak alatt, a Posta megállóhelyet érintő járatok csak az autóbusz-állomás felé állnak meg a Víztorony megállóban. Emellett az 558-as és az 559-es vonalszámú autóbuszok megállnak a Bajcsi-Zsilinszky tér és a Tükör utcai megállóhelyeken is. Szeptember 23-án, szombaton pedig a Ceglédről Tiszajenőre közlekedő 540-es jármű nem érinti a Posta és a Béke tér megállóhelyeket.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...