13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Folytatódik a kosárlabda csarnok építése elleni tiltakozás

A Kossuth Ferenc utca lakói továbbra is tiltakoznak a Várkonyi iskola udvarán építendő kosárlabda csarnok ellen. A lakók nemcsak a zajterhelés, de a parkolási gondok és lakásuk értékének csökkenése miatt is aggódnak. Varga Ferenc a lakosok szószólója arról küldött tájékoztatást lapunknak, hogy az érdekelt feleknek, szervezeteknek és személyeknek elküldték tiltakozó levelüket. Arra néhányan válaszoltak is, de „arról senki nem nyilatkozott, hogy mit fognak tenni a lakosok megnyugtatása érdekében! Kivéve az önkormányzat a Ceglédi Panorámában megjelent szeptember 8-i nyilatkozatát, amelyben kéréssel fordul a Gerje Sport kft-hez a lakosság tájékoztatása érdekében. Ez a tájékoztató a mai napig nem történt meg!
Ugyanezen tájékoztatásban szerepel, hogy az önkormányzat átadta a Gerje Sport kft-nek a 2008/2 számú 2447 négyzetméter tulajdonában levő belterületét, amely a földhivatal 2017. június 14-i adatai szerint jelenleg a Ceglédi Tankerület tulajdonába került. Most kié a terület, és a továbbiakban a tankerület a “hunyó” aki nem hozza nyilvánosságra a kft-vel kötött megállapodásukat?! Nem értjük, hogy ezen a területen hogyan fér majd el egy 5200 négyzetméteres objektum? Vagy a lakóépület és az iskola közötti liget elvételéről van szó!
A lakosok továbbra is azt akarják, hogy a sportcsarnok ne épüljön meg a lakótömb közvetlen szomszédságában. Ne vágjanak ki fákat, és ne ültessenek nekünk császárfákat, amely amilyen gyorsan nő olyan kicsi az állóképessége! Nem szeretnénk betonfallal találkozni ha kinézünk az ablakokon!
A Kossuth Ferenc utca zajterhelése olyan nagy, hogy pihenésre csak az épület Rákóczi úti frontját lehet igazán használni! Ezt a lehetőséget kívánják elvenni a lakóktól, azzal hogy ismerve a mérkőzések szurkolói viselkedését – ami természetes – dübörgéssel és kiabálással kell együtt élnünk! Nem beszélve arról, hogy a rentábilis üzemeltetés érdekében ki fogják majd adni kulturális célra is, ami javarészt hét végi discó-ból fog állni, amit a városi sportcsarnok jóvoltából már idáig is hajnalig “élvezünk”! Ha a három sportlétesítmény egyszerre üzemelni fog (és miért nem lehet erre példa) – strand, városi sportcsarnok és a tervezett újabb létesítmény – a gépkocsik parkolását hogyan oldják meg!? Idáig is az épület mögötti ligetet bitorolták a gépkocsik!
Arra nem gondolnak a T. építtetők, hogy a lakások forgalmi értéke a fentieket figyelembe véve csökkenni fog? Készült-e kárpótlási terv, ha mégis “keresztülnyomják” a felépítését, a minden ellenkezés és józan ész nélküli: szerintünk nem idevaló épület komplexumnak. Sokunknak megadatott, hogy járjuk az országot, de lakóövezetben kialakított sportcsarnokkal még nem találkoztunk!
Nem a kosárlabda sport ellen vagyunk! Örülünk az elért sikereknek és a továbbiakban is szurkolunk a csapatnak: csak ne a mi ablakunk alatt történjen mindez!! És szerintünk van a városban erre a célra kialakítható több szabad terület is, pl. a városi sportcentrumban! Tisztelettel: Varga Ferenc a KF. utca 33-51 lakók nevében”

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. VALAMI BŰZLIK “DÁNIÁBAN”! ÜZENET A TRÁGYA ÉS SZARSZAG KEDVELŐ FERDINÁNDNAK!: “A lakosok továbbra is azt akarják, hogy a sportcsarnok ne épüljön meg a lakótömb közvetlen szomszédságában. Ne vágjanak ki fákat, és ne ültessenek nekünk császárfákat, amely amilyen gyorsan nő olyan kicsi az állóképessége! Nem szeretnénk betonfallal találkozni ha kinézünk az ablakokon!”

    Üdvözöljük Cegléd város honlapján!

    Honfitársaim! Kedves Látogatóink!

    Mottóm: “Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Ez kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következménnyel megismertem. Senki nem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, s nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát ember módra és az emberek között kell élned.”
    (Márai: Füveskönyv)
    Takáts László polgármester

    “HÁLÁSAK” VAGYUNK FERDINÁND A TÁVVEZETÉK MEGÉPÍTÉSÉÉRT, CEGLÉDNEK MÁR CSAK ERRE VOLT SZÜKSÉGE… ÉS AHOGY A POLGÁRMESTERE KIÁLL A VÁROS ÉRDEKÉBEN…CSODÁLATUNK FERDINÁND, HOGY A TÁVVEZETÉK NEM A LAKÓTELEPEN KERESZTÜL KERÜL MEGÉPÍTÉSRE! JAVASLOM HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIÁNAK, A HÖRÖMPŐ CIRKUSZ BOHÓCÁNAK, HOGY MIVEL SEMMI SEM JUT ESZÉBE, MAGOLJA BE EZT AZ EGY MONDATOT ÉS AMIKOR A VÁROS RÉSZÉRŐL NEM NYILATKOZIK SENKI SEM, EBBEN AZ ÜGYBEN SEM, AKKOR BÁTRAN, HANGOSAN ZENGJE: A POLGÁRMESTER ELVTÁRS EGY SZENT!…:) KÖSZÖNJÜK A LENINI DEMOKRÁCIÁT FERDINÁND! HISZEN MINT TUDJUK LENIN ELVTÁRS VISSZADOBTA A LABDÁT A TÉREN JÁTSZÓKNAK, PEDIG KÖZÉJÜK IS LÖVETHETETT VOLNA…
    TOVÁBBRA IS KÍVÁNCSIAK VAGYUNK ARRA IS, HOGY MIKÉNT FELLEBBEZETT AZ ÖNKORMÁNYZAT AZ 5 MILLIÓS BÍRSÁG ÜGYÉBEN, AMELY DÖNTÉS ELLEN NEM LEHET FELLEBBEZÉSSEL ÉLNI? A KÖZPÉNZPARAZITIZMUS JOBBAN TELJESÍT, MI…?!

    GERJE SPORT KFT

    http://ceginformacio.creditreform.hu/cr9317958264

    CÉGADATOK

    Adószám 22772514213
    Aktuális cégjegyzékszám 13 09 139220
    Creditreform Crefo-szám 9317958264
    Teljes név GERJE SPORT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
    Rövidített név GERJE SPORT Kft
    Jogi forma korlátolt felelősségű társaság (Kft.)
    Település Cegléd
    Székhely cím 2700 Cegléd, Madár utca 11.
    Web cím
    Fő tevékenység 9319. Egyéb sporttevékenység
    Alapítás dátuma 2010.06.23.
    Jegyzett tőke 5 000 000 HUF
    Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2016.12.31.
    Utolsó éves nettó árbevétel 22 496 000 HUF
    Utolsó éves nettó árbevétel EUR-ban
    (a beszámoló napján átváltva) 72 437 EUR
    Utolsó létszám adat dátuma 2017.09.06.
    Utolsó létszám adat 0 fő

    Gerje Sport KFT

    2700 Cegléd, Madár utca 11
    +36 30 248 54 60
    info@cekk.hu
    Ügyvezető igazgató:
    Filipowicz Beáta

    Ceglédi Elefántkölykök Kosárlabda Klub
    2700 Cegléd, Madár utca 11
    +36 30 248 54 60
    info@cekk.hu
    Elnök:
    Filipowicz Krzysztof

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....