4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Ifjúsági Országos Csapatbajnokság krónikája

Cegléd ifjú júdósai ismét kitettek magukért. Szombaton, az UTE csarnokában megrendezett országos ifjúsági csapatbajnokságon a lányok 9 induló csapat közül az első, míg a fiúk 12 induló csapat közül a második helyezést érték el. Minden fiatal júdós megérdemli az elismerést, hiszen nagy küzdelmeket láthattunk a tatamikon. Ha az összesített eredményt nézzük, akkor a CVSE judó szakosztálya ismét maga mögé utasította a többi klubot, 1 arany és 1 ezüst éremmel. Gratulálunk a versenyzőknek és az edzőknek.

Női versenyben kilenc csapat harcolt az érmekért, a CVSE “amazonjai” Baja, Szatymaz és UTE csapatát győzték le és lettek bajnokok! Csapattagok: Hegedűs Lilla, Hajdú Lili, Klein Dorina, Iklódi Anna, Özbas Szofi, Sági Nikolett, Fehér Dóra, Fenyvesi Csilla.

A férfiak versenyében 12 csapat nevezett. A fiúk legyőzték Nagykőrös, az Ippon JC és a BJC judokáit, A döntőben az RHDSE ellen 5:5 lett a végeredmény és a segédpontok is megegyeztek, így három súlycsoportot újrasorsoltak. A ráadásban 2:1 arányban a fővárosiak voltak jobbak, így ezüstéremmel zárt a gárda. A csapat: Nagy Bence, Özbas Yasin, Vég Milán, Pomázi Dominik, Hegedűs Levente, Ürögdi Dominik, Szegedi Dániel, Détári Dániel, Ócsai Ádám, Ócsai Sándor, Borsos Kristóf, Vég Zsombor, Száraz Lőrinc

Köszönet Gyáni János, Kerny Zoltán és Szabó Miklós kollégáknak a vendégsportolókért!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....