5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Metrókocsiból filmszereplő vagy kávézó

Két „kinyugdíjazott” metrószerelvény várja sorsát a Farmos felé vezető út mellett. Hogy mit rejt a sorsuk arról id. Veres József a tulajdonosuk adott tájékoztatást lapunknak.

– A metrószerelvényeket filmforgatásokhoz adjuk majd bérbe, ahogy régi villamosokkal is tesszük. Amikor Magyarországon forgatott Brad Pitt Kőbányán fel is gyújtották az egyik tőlünk vásárolt villamost. De Londonba is adtunk el, amelyben most egy kávézó működik. A metróknak már csak a karosszériája van meg, belőlük az elektromos részeket már értékesítettük. – mesélte a Veres József, aki a régi járművek szerelmese. A 4-es út ceglédi körforgalmánál lévő cégének telephelyén is számos régi, akár muzeális értéket jelentő jármű áll. A cégvezető azt is hozzátette: bárki vásárolhat kiselejtezett BKV járművet.

– A közhiedelem ellenére nagyon jó állapotban vannak ezek a kocsik: fűthetők, szigeteltek, bennük vannak az ülések – elsőrangú kávézót, büfét lehet benne nyitni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...