17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Előadás és lopás a FIAM-ban

November 9-én ismét egy nagysikerű, teltházas előadáson vehetett részt az, aki ellátogatott a Fiatal Alkotók Műhelyébe. Ezúttal dr. László J. Csaba beszélt korunk betegségeiről: a daganatos megbetegedésekről, cukorbetegségről, alvászavarokról, emésztési problémákról és az egészségmegőrzésről. Kiderült, hogy pár nagyon egyszerű és ingyenes praktikával is rengeteget tehetünk az egészségünk érdekében. Napi fél óra nyugodt séta és 2-3 liter folyadék fogyasztása már sokat segít a közérzetünkön. A doktor úr arról is szólt, hogy a pihentető alvás érdekében közvetlenül lefekvés előtt nem ajánlatos a TV, vagy a számítógép előtt ülni, mert a képernyő fénye rossz hatással van az elalváshoz szükséges melatonin termelődésére. Az előadó hangsúlyozta nem elég a testünkkel törődünk; nem szabad megfeledkeznünk a szellemünk, és a lelkünk ápolásáról sem.
Sajnos a sikeres este hangulatát beárnyékolta egy szomorú eset. Az előadás után kiderült, hogy az irodából valaki elvitte Sárközy Erzsébet az alkotóház vezetője pénztárcáját a benne lévő pénzzel és bankkártyával együtt.
– A FIAM-ban eddig még nem fordult elő ilyen eset. A vendégek közül többen is az előtérben lévő fogason hagyták a kabátjukat és a táskájukat. Még nem derült ki, hogy másoktól is eltulajdonítottak-e valamit. Ezúttal kérem azokat, akiknek eltűnt valamilyen értéktárgyuk aznap este, hogy jelezzenek nekem! – mondta el lapunknak Sárközy Erzsébet, majd hozzátette: „Szomorú, hogy vége a jó világnak, jöhet a bezárt kapu, a teremőr, a becsületkasszának is annyi…..Főállásban lehet gyanakodni. Na, ezt nem tudom magamról elképzelni, de meg kell tennünk a szükséges óvintézkedéseket.” HD

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....