4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Ismeretlen holttest

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy ismeretlen holttest azonosításához kéri a lakosság segítségét.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 26-án 5 óra 40 perckor a 40-es számú út 41. kilométerszelvényében egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A férfi a baleset következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eljárás során az elgázolt férfi személyazonosságát nem lehetett megállapítani.

Az ismeretlen holttest körülbelül 50-55 éves, 175 centiméter magas, őszes hajú szakállas férfi. Az elhunyt sötétkék színű farmert, kék színű kabátot, fekete színű cipőt, valamint egy Ablon feliratú baseball sapkát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen személyesen Ceglédi Rendőrkapitányságon (Cegléd, Rákóczi u. 22-24. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...