11.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Halálos vonatgázolás Ceglédnél

Elgázolt egy embert egy InterCity vonat Cegléd és Ceglédbercel-Cserő között szerda délután, emiatt a vonatok 20-40, esetenként 50-80 percet késnek a Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon – közölte a Mávinform a Máv-csoport honlapján.

A Nyíregyházáról Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Szabolcs InterCity gázolt – olvasható a közleményben. Mint írták, a helyszínelés ideje alatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhettek. Jelezték, este fél héttől ismét mindkét vágányon haladhatnak a vonatok, de az egyiken még óránkénti 20 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben. A késések fokozatosan csökkennek, a menetrend szerinti közlekedés késő este, éjszaka állhat helyre.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, az elgázolt férfi meghalt. A gázolás miatt megállt az érintett vonat és a mögötte haladó is, a tűzoltók később mintegy kétszáz utast segítettek át egy mentesítő járatra.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Ezzel a vonattal utaztunk Hajdúszoboszlóról a hugommal, amikor Cegléd és Ferihegy között furcsa zökkenést éreztünk és a vonat hatalmasat fékezett. Mondtam is, hogy olyan érzésem volt, mintha átmentünk volna valamin. Néhány perc után be is mondták, hogy elgázoltunk valakit. Egy kellemes Wellnes pihenésből érkeztünk haza, sajnos ilyen befejezéssel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...