13.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Újabb gól nélküli döntetlen

Hétközi fordulón játszottunk bajnoki mérkőzést a Tiszakécske ellen. Ideiglenesen otthonunkban ezúttal vendégként érkeztünk és egy ponttal távoztunk.

Jól kezdte a csapat a mérkőzést, birtokoltuk a labdát, kézben tartottuk a játékot, több veszélyes támadást vezettünk, de ezekbe eleinte hiba csúszott. A 19. percben aztán Albert adott nagy labdát Lukácsnak, aki éles szögből lőtt, a kapus pedig védte a próbálkozást.

A 25. percben ismét egy tetszetős támadást vezettünk, Rétyi beadását ugyan kifejelte a védő, de Albert kapásból kapura tudott lőni, de középre ment a leves, így hárítani tudott a hazai kapus, más esetben esélye sem lett volna. 10 perccel később ismét egy nagy lehetőségünk adódott a hazaiak kapuja előtt. Az időközben csereként Nyilas helyére beálló Gyürki rúgta be az oldalsó szabadrúgást a rövid oldalra, ahol egyedül érkezett Preklet, aki kapásból próbált lőni, de sajnos nem találta el jól a labdát.

Az első félidő végén a lefújás előtt még volt egy érdekes szituáció, amikor az egyébként a mérkőzésen végig harcosan és aktívan játszó Lukács lövése akadt el egy védőben, meglehetősen kéz gyanús szituációban, de a játékvezető sípja csak nagyjából egy perccel később szólt, amivel jelezte, hogy a csapatok mehetnek az öltözőkbe.

A második játékrész első negyedóráját nagyon megnyomta a csapat, Asztalos lőtt egyszer mellé és egyszer fölé, majd ismét Lukács került helyzetbe, közelről próbálta meg ellőni a kapus mellett a labdát, de bravúrral védett a tiszakécskei hálóőr.

A félidő felétől teljesen kiegyenlítetté vállt a játék, ami néha elég csapongó volt, mindkét csapat ment előre, próbálta megszerezni a vezetést és ezzel talán a győzelmet jelentő gólt, de ez egyik csapatnak sem sikerült. Pedig a 83. percben a csereként beálló fiatal Kitl Krisztián jól lépett ki a védők között és a kapussal szemben állva óriási helyzetben nem tudta a kapuba rúgni a labdát, a hálóőr bravúrral védte a lövést.

A 87. percben még egy nagy sansz adódott a Ceglédi VSE előtt, 16 és fél méterre szabálytalanság történt, a szabadrúgást Gyürki végezte el az ígéretes pozícióból, de sajnos elkerülte a kaput a lövés. A mérkőzés, így gól nélküli döntetlennel ért véget, sajnos továbbra sincs győzelmünk az idei szezonban. Folytatás vasárnap Balmazújvárosban.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...