10.6 C
Cegléd
2024. március 4. hétfő
spot_img

Nem sikerült a bravúr idegenben

Idegen környezetben lépett pályára a Ceglédi KKSE felnőtt csapata 2018. szeptember 16-án, Gyöngyösön. Az első játékrészben szinte végig vezetve, magabiztos játékkal és jó védekezéssel 3 gólos előnnyel fordulhattak a srácok. A második félidőben sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan a nagy könyvben megvan írva. A 3 gólos előny lassan felemésztődött, és ezek után csak rohantunk az eredmény után. A mérkőzés végére a Gyöngyösi gárda vérszemet kapva tovább növelte előnyét, és sajnos semmilyen téren nem tudták a srácok ezt megakadályozni. Ezt a két pontot most nem hozták haza a fiúk, de menetelnek tovább a jobbnál jobb eredmény elérése érdekében.

Köszönjük a szurkolóknak, hogy ilyen sokan eljöttek buzdítani a csapatot. Reménykedünk benne, hogy ez a lelkesedés a szezon végéig kifog tartani, és bízunk abban hogy a Ceglédiek sok felejthetetlen pillanattal ajándékozzák meg a kilátogató közönséget.

Jakab László: Gratulálok a srácoknak az első félidői teljesítményért. Jól ment a védekezésünk és ebből sok indítást gólt tudtunk szerezni. A második játékrész nem úgy alakult, ahogyan azt elterveztük, kritikus szituációkban hibáztunk ami megpecsételte sorsunkat. Köszönet illeti a szurkolókat, hiszen ha a mélyben vagyunk, vagy ha éppen a fellegekben járunk, ők akkor is ugyanúgy buzdítják a fiúkat.

HE-DO B. Braun Gyöngyös – Ceglédi KKSE 30-25 félidő ( 12-15 )

CEGLÉD: Aleksza, Mojsilov, Tamási (kapusok) – Zobec 7 (3), Juhász K. 1, Lászlai 4, Hódi 1, Radnic 1, Szabó B., Müller, Gábor 3, Hajdu, Megyeri, Vuckovic 1, Pocsai 5 (2), Campar 2. Edző: Jakab László.

Kiállítások: 10, ill. 6 perc.

Hétméteresek: 3/3, ill. 5/5.

cegledhandball.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...