-1.7 C
Cegléd
2025. november 24. hétfő
spot_img

Gasztronómiai versenyen remekelt a „Ker”

A Ceglédi SZC Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskolája tanulói számos díjat nyertek a február 1-jén rendezett, Dobos C. József mesterszakács nevével fémjelzett Gasztronómiai Versenyen.

Az iskola összesítésben a kilenc csapatból a negyedik helyen végzett.
Szakács aranyérem: Forgó Márk, Benke-Szabó Bence, felkészítő: Nagy Andrea szakoktató,
A legjobb főétel különdíj – szakács: Forgó Márk, Benke-Szabó Bence, felkészítő: Nagy Andrea szakoktató,
Cukrász különdíj: Bekő Dávid, felkészítő: Magyarné Varga Judit szakoktató,
Pincér: legszebb díszasztal különdíj: Rácz Tivadar, Zilizi Máté, felkészítő: Huszár Péter szakoktató, kivitelező: Kálló Marianna gyak. okt. vez., Monori István.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Összevesztek a TISZA jelöltjei?

A napokban váltak ismertté a TISZA választókerületi képviselőjelölt-jelöltjei. Meglepetést...

Digitális marketing stratégiák az egészségügyben

Manapság aligha lehet alábecsülni a digitális marketing fontosságát, különösen...

Tartós homlokzati megoldások építkezéshez és felújításhoz

Az épületek külső felületének kialakítása hosszú évekre meghatározza egy...

Mennyi ideig bírja egy elektromos autó akkumulátora?

Az elektromos autók akkumulátorai sok járműtulajdonos figyelmét lekötik, mivel...

Hárommilliárdos állami forrásból fejlesztik a ceglédi kórházat is

A kormány több mint hárommilliárd forintot biztosít hazai egészségügyi...