12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Városvédők majálisa

A Városvédők és Szépítők Egyesülete az idei majálist retró jelleggel – politikamentesen – frissen csapolt ingyen sörrel, és virslivel rendezték meg Kovács Józsefék levendulásnak is nevezett szép kertjében. A vidám, egész napos programon részvevőket a házigazda, az egyesület elnöke Kocsis István és színes szalagokkal feldíszített fák, bokrok fogadták.

A rendezők minden korosztályra gondoltak. A felnőttek vetítettképes helytörténeti vetélkedőn adhattak számot arról, ki tud többet városunk történelméről. A szépkorúak, hűs árnyat adó, virágzó fák alatt végigsétáltak a tanösvényen. Megtekintették az aranyhalas medencét is. Kissé elfáradva leültek a kihelyezett asztalokhoz. Baráti beszélgetés közben sört, bort kortyolgattak és finom házi készítésű süteményeket kínálgattak.

A gyerekek a közelgő Anyák napja alkalmából, maguk készítette szép virágokat nyújtottak át, amit a hölgyek könnyes puszival köszöntek meg. A kicsiket számtalan ügyességi játék és az alkalomra elkészített labirintus is várta. A koedukált focicsapatok nagy mérkőzéseket vívtak egymással. A nap egyik kiemelkedő eseménye volt a kis kecskegidák simogatása és lovaglás a közeli tanyában. A jó hangulat fokozásaként Kovács József szintetizátor kísérettel sok régi, közismert slágert is elénekelt. A nap programjához tartozott még, számtalan tombola tárgy kisorsolása is. Az egész napos jól sikerült családi egyesületi rendezvény késő délután ért véget.

KI

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...