6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Viharkárok

Az augusztus 31-ei heves éjszakai vihar jelentős károkat okozott Pest megye déli részén. Lapunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta: „rövid idő alatt több mint harminc bejelentés érkezett a műveletirányításra. A viharos erejű szél épületre, úttestre dőlt fákat, leszakadt ágakat hagyott maga mögött. A legtöbb bejelentés Nagykőrösről, Csemő, Cegléd, Ceglédbercel, Nyársapát, Nagykáta és a környező településeiről érkezett. A hivatásos és az önkormányzati tűzoltók folyamatosan számolták fel az eseményeket, amelyhez másnap reggel további bejelentések érkeztek.”

Cegléden is fákat csavart ki és tetőket rongált meg a viharos erejű szél. A Jászberényi úti felüljáró melletti garázsok palatetőzetét is megrongálta, helyenként feltépte a vihar. A levált paladarabok az ott lévő dohánybolt ablakát is betörték, megrongálták a ház falát. Jelenleg a károk felmérésén és a helyreállításon dolgoznak.

Fotó: PMKI Cegléd HTP / Farkas Zsolt

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...