5.6 C
Cegléd
2024. március 7. csütörtök
spot_img

Csaknem 900 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági versenyen

A Ceglédi Kettlebell Se Jótékonysági Kettlebell Versenyt szervezett október 24-én egy ceglédi kisfiú gyógyulásáért. A versenyzők regisztrációs díjukat ajánlották fel a nemes célra, de a helyszínen is gyűjtöttek egy ládában, így összesen csaknem 900 ezer forint gyűlt össze.
„Nándinál 2 hónapja diagnosztizáltak Limfoid Leukémiát és azonnali kezelésre szorult. Több hónapon keresztül kap a kemoterápiás kezeléseket és a közeljövőben biztosan nem mehet közösségbe. A családra így jelentős anyagi teher hárul, hisz az édesanya folyamatosan a pici mellett van, így kiesik a munkából. Nem tisztem és nem is akarok belefolyni abba, hogy ki mennyire rászoruló. Egy ilyen hosszú kezelést igénylő betegség minden családot megtör. Az biztos, hogy ha van egy elkülönített anyagi alap egy beteg kisgyerek kezelésére az hatalmas tehertől szabadítja meg a családot,
ezért gondoltam úgy, hogy a már többször halasztott versenyünket rendezzük meg az ő támogatásukra!” – írta Majorosi-Lázár Anita a sportszervezet vezetője, aki a versenyről szóló beszámolójában így fogalmaz:
„Ma közel 70 versenyző és megannyi résztvevő, segítő, szurkoló és együttérző ember érzett hálát és örömöt és aratott győzelmet és ismerte fel milyen hatalom birtokában is van! Ma senki nem egymás ellen és senki nem önmagáért, ma mindenki ugyanazért a csöpp kis mosolyért küzdött. Mert hatalmában állt segíteni! Én pedig rájöttem, hogy hálát adni és megköszönni nem elég kifejező szavak a mai esemény sikerére!”

A sportegyesület online adománygyűjtő alapot is indított Nándika gyógyulásáért, ami itt található meg…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...