7.4 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Új barátokat szereztem

Covid-mini-interjú sorozatunkban ismert ceglédieket kérdezünk arról, milyen változást hozott az életükbe a már több mint egy éve jelen lévő járvány és azzal összefüggésben lévő korlátozó intézkedések? Milyen új dolgokat tanult ebben az időszakban és milyen tervei vannak a karanténidőre? Spindelbauer Attila a Cegléd és Térsége Ipartestület elnöke, vállalkozó igazán rosszat nem tudok mondani…

Sok minden megváltozott, de igazán rosszat nem tudok mondani. Új barátokat szereztem, egy új közösséget ismertem meg! Régi vágyaim – amelyekre eddig nem volt időm – sorban teljesülnek: főzőtudásom gyakorolhatom és elkezdtem újra kerékpározni, szabadban kirándulni! Unatkoznom még nem sikerült, vannak még terveim a karantén alatt.
– Vállalkozásod és az ipartestületben végzett munkád terén is ilyen optimista vagy?
A gázszerelő vállalkozásomra nem volt negatív hatása a járványnak. Talán annyi, hogy biztonsági intézkedéseket kellett bevezetnünk, amihez az elmúlt 1 évben már hozzászokunk. Ezek értelmében védőfelszerelésben megyünk az ügyfelekhez, sűrűbben végzünk kézfertőtlenítést és az ügyfélszolgálaton gázkészülék meghibásodást csak telefonon vagy emailben lehet bejelenteni.
Az ipartestületben sem állt meg a munka. Az elmúlt 135 évről összefoglaló könyvet készítünk, amihez kérjük a lakosság segítségét is. Híresebb, Ceglédhez kötődő mestereket és munkásságukat szeretnénk szerepeltetni benne. Az épület felújítása a járványhelyzetben is folytatódik, a pincével kezdtük a munkálatokat. Az udvaron a kert rendezése mellett a kővázákat felújításuk után szeretnénk a végleges helyükre helyezni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...