14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Laczkó Georgina balesetéről

Az RTL Híradó részletesen beszámolt Laczkó Georgina ceglédi játékvezető halálának körülményeiről. A 20 éves lány szerdán kora este sérült meg életveszélyesen egy autóbalesetben Tápióbicske közelében.

A lány négy barátjával utazott Nagykáta felé, amikor autójuk megcsúszott egy kanyarban és a szemből érkező kocsi elé sodródott, így frontálisan ütköztek. Georgina az anyósülésen ült, pont ott, ahol a másik autó becsapódott. Egyedül neki volt bekötve a biztonsági öve, de olyan erejű volt az ütközés, hogy ez sem segített rajta.

Ő sérült meg a legsúlyosabban, már a helyszínen életmentő beavatkozásokat kellett végrehajtani rajta. Rögtön kórházba szállították, de másnap belehalt a sérüléseibe.
Tápiószentmártonban mindenkit megrázott a fiatal nő halála. A helyi sportpályánál rengeteg mécsest és virágot helyeztek el Georgina emlékére. A lány ugyanis már hat éves kora óta focizott, nemrég pedig játékvezető lett.

Az RTL Híradó információi szerint az autót vezető fiatal férfinak egyelőre nem mondták el, hogy Georgina meghalt, a baleset miatt egyelőre még senkit sem hallgattak ki, halált okozó közúti közlekedési baleset okozása miatt folyik az eljárás. További részletek a Szeretlekmagyarorszag.hu oldalon olvashatók itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...