2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Táskatolvajt keresnek!

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13020/826/2022. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.
A sértett hazafelé tekert 2022. június 14-én éjszaka, amikor a háta mögül zörgő hangra lett figyelmes. Egy másik kerékpáros tekert el mellette, közölte, hogy “Jó napot!”, majd kikapta a hátsó kosárban szállított hátizsákot és villámgyors tempóra, illetve irányt váltva elkerekezett. A fehér táskában pénztárca, iratok és mobiltelefon volt. A tolvajról hiányos személyleírás áll rendelkezésre, e szerint vékony, 30-as férfi volt terepszínű baseball sapkában, drótszamara piros vagy bordó, női kerékpár hangosan zörgő sárvédővel.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvétel vagy a személyleírás alapján ráismer a férfire, vagy felismeri a kerékpárt, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 107 segélyhívón.
police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...