9.6 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Biztos szakmára vágysz? Van egy ötletünk!

 

 

A mai világban a létbiztonság talán fontosabb, mint valaha. Létkérdés, hogy olyan szakmád legyen, amire nemcsak, hogy szükség van, de még annyit is lehet vele keresni, hogy meg tudsz élni belőle.

 

Rengeteg embernek van olyan végzettsége, amivel nem igazán tud mit kezdeni, vagy ha talál is magának állást, nincsen túlfizetve. Ha szeretnéd ezt a problémakört elkerülni, akkor olvasd el azt, amit mi ajánlunk.

 

Enni mindenkinek kell!

 

Ha létezik olyan üzlet, amire mindig, és szó szerint mindig szükség lesz, az az élelmiszerbolt, így ha úgy határozol, hogy elvégzed a Stabil Tudás élelmiszer-eladó tanfolyamát, biztosan jól fogsz járni.

 

Mert akármilyen recesszió is van, az élelmiszerboltok forgalma aligha csappan, hiszen mindenkinek szüksége van élelemre, az üzleteknek pedig szakképzett eladókra. Viszont törvényi előírás, hogy csak a megfelelő végzettségű szakembert vehetik fel, mert bárki bármit is gondol, ez valójában egy külön szakma, amihez ráadásul egy egész sor más emberi tulajdonság is kell, ha valaki sikeres szeretne lenni eladóként.

 

Szerencsére mindez nem lehetetlen, de első lépésként mindenképpen végezd el a megfelelő képzést!

 

Tanulni? Mikor? Hol?

 

Felnőttek körében általában ezek a kérdések merülnek fel, amikor a tanulásra kerül a sor. Való igaz, hogy meglehetősen nehéz beilleszteni a felnőtt létbe bármilyen tanfolyamot is, de azért léteznek áthidaló megoldások, többek között a Stabil Tudás által szervezett tanfolyamok.

 

Bizonyára ismerős neked is a probléma, hogy nem tudsz annyi időt szakítani a tanfolyamra, hogy utazással együtt heti egy vagy két alkalommal órákat tölts vele, sőt akár a munkdához vagy a családi logisztikához is olykor nehezen illeszthető. Vagyis az volt eddig.

 

Az online tér és a friss lendülettel érkező új képzőintézmények felülírták a régi, nagy múltú képzések bevett szokásait, amikbe az intézmények belekényelmesedtek.

 

Ezért aztán kidolgoztak egy olyan online rendszert, ahol a beiratkozást és a tanfolyamon való részvételt is lebonyolíthatod, így nem kell utazgatni, nem pazarolsz el feleslegesen órákat az életedből.

 

Sőt, ha esetleg lemaradsz egy-egy óráról, akkor a rögzített felvételeket bármikor vissza tudod nézni, így valóban nem maradsz le semmiről, hisz utólag pótolhatod a kimarad anyagrészt!

 

Lemorzsolódásnak esélye nincs!

 

Éppen ezeknek köszönhetően szinte semmi esély sincs arra, hogy lemorzsolódj. Az internetnek hála bárhonnan részt tudsz venni az órákon, és már az sem okoz behozhatatlan lemaradást, ha egy-egy alkalommal nem tudod megoldani a részvételt.

 

Nem lehet szó nélkül elmenni a bérezés mellett sem, ugyanis a legtöbb külföldi üzletlánc olyan bérekkel várja az eladókat, amik felveszik a versenyt a diplomás fizetésekkel is!

 

Ugye, egész jól hangzik ez az opció? Ne hagyd hát ki, jelentkezz a képzésre minél hamarabb!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...