2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Randit beszélt meg egy nővel, akiről kiderült, hogy férfi

Egy 20 éves férfi megismerkedett és találkozót beszélt meg egy nővel, de a randevún egy férfival találta magát szemben. Ha már így esett, beült mellé a kocsiba, elgurultak a lakására, majd jelentősebb italozás után kiugrott az ablakon, elkötötte a sértett autóját és elhajtott – állítása szerint. Az eredmény: három eljárás két vármegyében.
Ezeket látta már?

A ceglédi járőrök 2023. február 20-án hajnalban kapták a küldést, hogy egy Jászboldogházáról ellopott gépkocsival a tettes szélsebesen hajt az M4-es autóúton.

A rendőrök Albertirsán találták meg a járművet, az út szélén állt üresen, slusszkulcsa a bal első keréken pihent. A sofőr elszelelt, ám a rendőrök akkorra már tisztában voltak személyazonosságával, így a lakásához indultak. A keresett 20 éves férfi nyitott ajtót, lehelete, támolygása, összefüggéstelen mondatai alátámasztották a már ismert tényt, ő és újdonsült ismerőse erőteljes iszogatást folytattak. Adta magát a szonda, a pozitív eredmény után pedig a mintavétel.

Kihallgatásán előadott sztorija homlokegyenest eltért a jászboldogházai kocsitulajdonosétól. Utóbbi ugyanis úgy nyilatkozott, megismerkedtek a neten, megbeszélték a randit és az este együtt töltését. Iszogattak lakásán, amikor a 20 éves férfi rosszullétre hivatkozott, kiment a mosdóba, majd egy szertornászt is meghazudtoló ugrással kiszökkent az ablakon, beült az áldozat gépkocsijába és elhajtott vele.

Ezzel szemben a 20 éves, névváltoztatása előtt használt nevén bemutatkozó férfi azt vallotta, egy lánnyal ismerkedett meg és beszélte meg a találkozót, ám arra egy férfi érkezett gépkocsival. Állítása szerint elhangzott, hogy elviszi a lányhoz, akivel a virtuális térben beszélgetett.

Az este a váratlan fordulat ellenére a sértett lakásán folytatódott, italoztak, majd egy vendéglátójától kapott cigitől rosszul lett, kiszaladt a mosdóba. Az új ismerős utánament és fogdosni kezdte, amitől lesokkolódott. Felkapta a sértett kocsijának indítókulcsát, kiugrott az ablakon, bepattant a járgányba és elhajtott. Nem tagadta a vezetés előtti alkoholfogyasztást, azt sem, hogy ellopta a kocsit, ráadásul vezetői engedélye sincs.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Az engedély nélkül történő vezetés miatt szabálysértési eljárás indult, a jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatti eljárást a Jászberényi Rendőrkapitányság folytatja le – írja a police.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...