6.1 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

30 perc alatt fogták el

Elfogták a jászkarajenői rendőrök azt a helyi fiatalokból verbuválódott csapatot, akik a gyanú szerint egy házba törtek be, és loptak el két láncfűrészt. A „banda” két fiatalkorú tagját több hasonlóval is gyanúsítják.
Betöréshez riasztották a helyi erőket 2023. március 1-én délután Törtelen, ahonnan a bejelentés szerint két láncfűrészt felmarkolva, épp futva távoznak ismeretlenek. A rendőrök rövidre zárták az elfogást, árkon-bokron keresztül futottak a három menekülő fiatal után, fél órán belül a 13, 14 és 15 éves elkövetőt elszámoltatták.
A rendőrségre sorra érkeztek hasonló tartalommal bejelentések. Volt, hogy egy törteli lakásból kamerát loptak és rongáltak meg. Mint később felszínre került, ez is a banda 14 és 15 éves tagjának terhére róható.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya velük szemben lopás bűntette és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Harmadik társuk az elkövetéskor nem töltötte be 14. életévét, a hatályos magyar büntetőjogi szabályozás szerint nem büntethető, így ellene a büntetőeljárást megszüntetik.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...