9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Találd meg a környezetvédelem élvezetes módját!

 

 

 

Ki mondta, hogy a környezetvédelem csak unalmas és sokszor fárasztó kötelezettségekkel jár? Persze egy dolog szelektíven gyűjteni a szemetet vagy éppen csomagolásmentesen vásárolni, és megint egy másik úgy csökkenteni az ökológiai lábnyomodat, hogy nemcsak a bolygó lesz boldog, hanem te is!

 

Most már biztosan tűkön ülsz, hogy megtudd, mit is kell ehhez tenni, így azt tanácsoljuk, hogy olvasd tovább cikkünket!

 

Ökologikus erotikus játékszer? Az meg mi?

 

Minden bizonnyal te magad is ismersz jó pár szexuális játékszert, esetleg használod is, amikor egyre hangosabban sürget a belső hangocska: “Tombolnak a vágyaim, bárcsak elélvezhetnék most rögtön!”. Ugye neked is van ilyen? Mennyire szoktál ilyenkor engedni? És ha engedsz, akkor hogyan szerzel örömet magadnak?

 

A Vágyaim.hu egyik legnépszerűbb, hölgyeknek szánt erotikus játékszere már régóta a Womanizer Premium, ami nem más, mint egy hagyományos léghullámos csiklóizgató. Bár a hagyományos szó talán itt sem állja meg a helyét, hiszen a klasszikus vibrátorokon túl ez jóval intenzívebb orgzamushoz juttathat éppen a léghullámoknak köszönhetően, de hogy ezt még tovább is tudták a gyártók fokozni, az már igazán menő!

 

Mutatjuk is, hogy a legújabb széria milyen újdonságokkal vár rád!

 

Védd a Földet még a hálószobában is!

 

A Womanizer Premium Eco változata ugyanazt tudja, mint az oly közkedvelt elődje, csupán egy kis turbózáson esett át! Így például a Smart Silence funkciónak köszönhetően csak akkor ad ki hangot, amikor munkában van, vagyis épp a csiklódhoz ér. 

 

A személyre szabhatóság is roppant fontos, hiszen mindenki más méretekkel rendelkezik, valamint más intenzitást kedvel, így szerencsére most már ez is variálható! A csikló köré helyezhető csiklóharang két méretben érkezik, így biztosan megtalálod a számodra ideális darabot! Ne feledkezz meg azonban a síkosításról, sokkal élvezetesebb lesz a játék!

 

Ám hogy ne csak te járj jól, hanem a bolygó is, a gyártók arra is odafigyeltek, hogy ez a hasznos kis kütyü vagy lebomló vagy újrahasznosítható anyagból készüljön el, így ha már úgy döntesz, hogy megválsz tőle, akkor sem fogja a Földet szennyezni.

 

Ha ez nem lenne elég, akkor megnyugodhatsz afelől is, hogy teljesen vegán termékkel van dolgod, vagyis egyetlen állaton sem kísérleteztek ahhoz, hogy a Womanizer a hű társad lehessen!

 

Egy orgazmus egy fa!

 

Kis túlzással élve minden orgazmus után ültet a gyártó egy fát, de pontosabban úgy hangzik, hogy minden megvásárolt Womanizer után kerül egy új fa a földbe. Ha már régóta szerettél volna fát ültetni, közvetett módon az lesz a legélvezetesebb módszer, ha rendelsz egy Womanizer Premium Ecót a Vágyaim.hu webáruházából, a többiről pedig a gyártó gondoskodik, neked már csak élvezkedned kell!

 

Ugye nem kérdés, hogy mindenkinek az a legjobb döntés, ha nem egyedül, hanem egy jól megválasztott erotikus játékszerrel áll neki a magányos örömszerzésnek?

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...